Galaxy J2 Core și Galaxy J4 certificate de Wi-Fi cu Android Pie

751

Samsung Galaxy J2 Core și Galaxy J4 au fost certificate de Wi-Fi Alliance cu sistemul de operare Android 9 Pie. Acest lucru nu înseamnă neapărat că actualizarea va veni în curând pentru aceste două smartphone-uri. Galaxy S8 și Galaxy Note 8 au primit certificare Wi-Fi cu Android Pie anul trecut în luna noiembrie și încă nu au primit actualizarea oficială.

Mai mult decât atât, pe foaia de parcurs Android a Samsung aflăm că Galaxy J2 Core și Galaxy J4 Core vor fi actualizate în aprilie. Potrivit SamMobile este posibil ca gigantul tech să nu fie prea avansat cu finalizarea lucrului la noul software.

Desigur, mai este o întrebare importantă. Va avea Samsung Galaxy J2 Core și noua interfață Samsung One UI? Credem că va avea. Deoarece telefoanele Samsung Android Go rulează Samsung Experience UX în loc de interfața Android. Aceasta înseamnă că așteptarea acestor actualizări va fi mai lungă pentru smartphone-urile J2 Core și alte smartphone-uri Samsung Android Go.

Samsung Galaxy J2 Core are 1 GB memorie RAM

Primul smartphone Samsung Android Go, a debutat pe piață în august 2018 cu numele Samsung Galaxy J2 Core. Are sistemul de operare Android Go și specificații destul de modeste. Un procesor Exynos 7570 cu un ecran TFT de 5 inch și o rezoluție de 540 x 960 pixeli este pe J2 Core. Mai are 1 GB de RAM, o stocare de 8 GB, o cameră spate de 8 MP, una de 5 MP frontal și o baterie de 2.600 mAh. Galaxy J2 Core rulează versiuni optimizate ale aplicațiilor populare, cum ar fi Google Maps Go sau Facebook Messenger Lite.

Google Maps Go este ca un mini Google Maps care vă permite să utilizați majoritatea serviciilor Google Maps. Este varianta simplificată a aplicației Google Maps originală. Google Maps Go ocupă de 100 de ori mai puțin spațiu pe dispozitiv comparativ cu aplicația Google Maps și este destinată în special dispozitivelor cu memorie limitată.

Samsung Galaxy J4 a fost lansat în mai 2018. Samsung Galaxy J4 are un ecran de 5,5 inch HD (720×1280 pixeli) Super AMOLED cu un raport de aspect de 16: 9. Telefonul este alimentat de un procesor quad-core Exynos 7570 de 1,4 GHz și sistemul de operare Android Oreo. Galaxy J4 dispune de o cameră la spate de 13 MP cu f / 1,9 cu bliț LED și suport pentru înregistrarea video full-HD (1080p). Frontal are o cameră de 5 MP cu diafragmă f / 2,2 și un bliț LED. Este dotat cu o baterie de 3.000 mAh.

Samsung Galaxy J6+ posibilă actualizare în aprilie

Samsung lucrează și la actualizarea cu Pie pentru alte telefoane din gama bugetară, cum ar fi Galaxy J6+. Actualizarea acestuia este prevăzută în luna aprilie. Ca de obicei, aceste termene nu ar trebui să fie luate ca o confirmare de 100% a actualizării. Totuși, trebuie să remarcăm că Samsung a fost destul de rapid în privința actualizării cu Android Pie. Acestă actualizare a apărut mult mai rapid ca de obicei și față de cum a fost planificată inițial.