Acasă Stiri Samsung Galaxy J3 (2017) Duos sosește în Europa mai devreme

Samsung Galaxy J3 (2017) Duos sosește în Europa mai devreme

Samsung Galaxy J3 (2017) era așteptat să-și facă apariția în Europa undeva în luna august, acum Galaxy J3 (2017) Duos sosește în Europa, fiind prezentat pe site-ul Samsung din Austria, samsung.com/at, mai devreme decât era așteptat.

Samsung Galaxy J3 (2017) este deja disponibil în Statele Unite din luna mai. Operatorul principal de telefonie din SUA, AT & T oferă telefonul inteligent la un preț de doar 179,99 $.

Pentru versiunea dual-SIM a lui Samsung Galaxy J3 (2017), producătorul de telefoane nu a dezvăluit prețul pentru care puteți obține acest aparat.

Gama J (2017) de la Samsung mai cuprinde Galaxy J5 și Samsung Galaxy J7, care vor fi lansate în perioada imediat următoare.

Galaxiy J3 (2017) era așteptată să-și facă debutul în Europa și în alte regiuni, cândva în luna august, dar se pare că unele țări vor primi mult mai devreme acest terminal, este vorba aici de Austria. Deși nu avem încă informații despre prețul său, ar trebui să coste aproximativ 200 de euro, deoarece vine cu suport dual SIM, spre deosebire de modelul comercializat de AT & T.

AT&T Inc. este fondată în 1882 și are sediul în Dallas, Texas, este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT&T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell inventatorul telefonului.

 Vă reamintim câteva din specificațiile lui Galaxy J3 (2017), în primul rând, smartphone-ul folosește un ecran de 5 inch, (12,67 cm),  cu rezoluție HD (1280 x 720p).

Telefonul este echipat cu un procesor Quad-core de 1.4 GHz Exynos 7570, memorie RAM de 2 GB și 16 GB stocare internă, extensibilă cu microSD până la 256 GB. Există, de asemenea, o cameră primară de 13 megapixeli pe spate, precum și una secundară de 5 megapixeli în față.

Urmașul lui Galaxy J3, Samsung Galaxy J3 (2017) Duos, vine cu îmbunătățiri, rulează Android 7.0 Nougat chiar din cutie și este alimentat de o baterie detașabilă de 2.400 mAh. Telefonul are o greutate 143 grame.

Un model cu SIM unic a fost luat în calcul pentru a fi lansată și în Europa, dar varianta dual-SIM pare să fi ieșit pe primul loc.

Samsung Galaxy J3 Duos este un telefon de o eleganță naturală în care stilul se întâlnește cu funcționalitatea, un telefon inteligent cu o carcasă metalică și cameră foto la nivelul carcasei.

Camera principală de 13 MP, cu f1.9 fotografiază cele mai mici detalii, chiar și în lumină scăzută.

Butonul aparatului de fotografiat se poate deplasa pe ecran, astfel încât să puteți face o fotografie în orice moment.

Protecția fișierelor este asigurată de Folder Secure, o solutie de securitate puternică, care vă permite să creați un folder privat și criptat pentru a stoca fișierele, cum ar fi documente, imagini și înregistrări vocale.

La prețul și caracteristicile care la oferă Galaxy J3 (2017) Duos, sigur va avea succes în rândul fanilor acestei categorii de telefoane.

Stiri

Concept Samsung Galaxy S22 Ultra: va fi un smartphone de excepție

În ultimele săptămâni am aflat multe despre noile modele din seria Galaxy S22 care vor fi anunțate la începutul anului 2022. Am...

Pagina de asistență pentru Samsung Galaxy S21 FE este iarăși activă!

Galaxy S21 FE, prietenos cu bugetul, dar cu specificații premium, încă nu ne dă pace. Este unul dintre telefoanele Samsung despre care...

Tastatura Samsung va veni cu integrare nativă Grammarly

Samsung și Grammarly au anunțat de două zile un parteneriat pentru a integra sugestiile de scriere Grammarly direct în tastatura Samsung pe...

Samsung Galaxy M33 5G: primele informații despre viitorul smartphone

Samsung lansează permanent noi telefoane din toate gamele sale. Dacă știm aproximativ mersul lansărilor pentru seria Galaxy S, nu suntem foarte siguri...

Galaxy A7 (2018) primește actualizarea de securitate din octombrie 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din octombrie 2021 pe unul dintre smartphone-urile sale medii mai vechi. Actualizarea de securitate este acum...

Noile Samsung Galaxy Book cu cipuri Intel din a 11-a generație și 5G

Samsung a anunțat trei noi completări la seria sa Galaxy Book: Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey și Galaxy Book Pro 360 5G....

Android 12 aduce pictograme care se colorează cu imaginea de fundal

În prezent, nu puteți instala oficial actualizarea Android 12 pe niciun telefon Samsung. Din fericire, programul beta pentru seria Galaxy S21 este...