Acasă Stiri Samsung Galaxy J3 (2017) Duos sosește în Europa mai devreme

Samsung Galaxy J3 (2017) Duos sosește în Europa mai devreme

Samsung Galaxy J3 (2017) era așteptat să-și facă apariția în Europa undeva în luna august, acum Galaxy J3 (2017) Duos sosește în Europa, fiind prezentat pe site-ul Samsung din Austria, samsung.com/at, mai devreme decât era așteptat.

Samsung Galaxy J3 (2017) este deja disponibil în Statele Unite din luna mai. Operatorul principal de telefonie din SUA, AT & T oferă telefonul inteligent la un preț de doar 179,99 $.

Pentru versiunea dual-SIM a lui Samsung Galaxy J3 (2017), producătorul de telefoane nu a dezvăluit prețul pentru care puteți obține acest aparat.

Gama J (2017) de la Samsung mai cuprinde Galaxy J5 și Samsung Galaxy J7, care vor fi lansate în perioada imediat următoare.

Galaxiy J3 (2017) era așteptată să-și facă debutul în Europa și în alte regiuni, cândva în luna august, dar se pare că unele țări vor primi mult mai devreme acest terminal, este vorba aici de Austria. Deși nu avem încă informații despre prețul său, ar trebui să coste aproximativ 200 de euro, deoarece vine cu suport dual SIM, spre deosebire de modelul comercializat de AT & T.

AT&T Inc. este fondată în 1882 și are sediul în Dallas, Texas, este cea mai mare companie de telecomunicații din Statele Unite ale Americii. AT&T își are originea în Bell Telephone Company, fondată de Alexander Graham Bell inventatorul telefonului.

 Vă reamintim câteva din specificațiile lui Galaxy J3 (2017), în primul rând, smartphone-ul folosește un ecran de 5 inch, (12,67 cm),  cu rezoluție HD (1280 x 720p).

Telefonul este echipat cu un procesor Quad-core de 1.4 GHz Exynos 7570, memorie RAM de 2 GB și 16 GB stocare internă, extensibilă cu microSD până la 256 GB. Există, de asemenea, o cameră primară de 13 megapixeli pe spate, precum și una secundară de 5 megapixeli în față.

Urmașul lui Galaxy J3, Samsung Galaxy J3 (2017) Duos, vine cu îmbunătățiri, rulează Android 7.0 Nougat chiar din cutie și este alimentat de o baterie detașabilă de 2.400 mAh. Telefonul are o greutate 143 grame.

Un model cu SIM unic a fost luat în calcul pentru a fi lansată și în Europa, dar varianta dual-SIM pare să fi ieșit pe primul loc.

Samsung Galaxy J3 Duos este un telefon de o eleganță naturală în care stilul se întâlnește cu funcționalitatea, un telefon inteligent cu o carcasă metalică și cameră foto la nivelul carcasei.

Camera principală de 13 MP, cu f1.9 fotografiază cele mai mici detalii, chiar și în lumină scăzută.

Butonul aparatului de fotografiat se poate deplasa pe ecran, astfel încât să puteți face o fotografie în orice moment.

Protecția fișierelor este asigurată de Folder Secure, o solutie de securitate puternică, care vă permite să creați un folder privat și criptat pentru a stoca fișierele, cum ar fi documente, imagini și înregistrări vocale.

La prețul și caracteristicile care la oferă Galaxy J3 (2017) Duos, sigur va avea succes în rândul fanilor acestei categorii de telefoane.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...