Galaxy J4 Core alt smartphone Android Go, aproape de lansare

911

Samsung are un alt smartphone Android Go în fabrică și se pare că va apărea oficial în scurt timp. Manualul utilizatorului pentru Samsung Galaxy J4 Core este disponibil online, sugerând că Samsung ar putea anunța dispozitivul în orice moment. La fel ca Galaxy J2 Core, primul telefon Android Go al companiei, J4 Core rulează Android 8.1 Oreo cu Samsung Experience și vine cu versiuni Go ale aplicațiilor Google populare.

Conform SamMobile, manualul utilizatorului pentru smartphone-ul Galaxy J4 Core nu menționează niciun fel de specificații. Totuși, din listarea site-ului etalon de referință Geekbench pentru telefonul cu numărul de model SM-J410F, aflăm că acesta este mai mult un upgrade pentru procesorul aflat pe Galaxy J2 Core.

Galaxy J4 Core cu afișaj de 6 inch și raport de aspect de 18: 9

Samsung Galaxy J4 Core este un telefon mai mare și mai avansat decât primul Android Go, Galaxy J2 Core, dar este totuși un dispozitiv entry-level. Galaxy J4 Core are un afișaj de 6 inch cu un raport de aspect de 18: 9. Samsung Galaxy J4 Core este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 430. Galaxy J2 Core are procesorul Samsung Exynos 7570. Galaxy J4 Core mai are 1GB de memorie RAM și 16 GB de stocare. Telefoanele Android Go sunt concepute cu memorie redusă. Nu este o surpriză faptul că există doar 1GB de RAM pe telefonul J4 Core de la Samsung. Există un slot dedicat microSD (până la 256 GB) în plus față de tava pentru cartela SIM duală.

SIM – Subscriber Identification Module. Modul de identificare a abonatului este un circuit integrat destinat stocării în siguranță a numărului de identitate a abonatului mobil și a parolei sale, utilizate pentru identificarea și autentificarea abonaților pe telefoane mobile. Primul SIM a fost dezvoltată în 1991 de producătorul german, Giesecke & Devrient.

Smartphone-ul Samsung Android Go Galaxy J4 Core are o cameră de 8 MP pe spate cu diafragma f / 2,2 care poate înregistra videoclipuri la 1080p / 30. De asemenea, există o cameră de 5 megapixeli pentru autoportrete cu propriul LED flash. Bateria are o capacitate de 3.300 mAh și susține încărcarea rapidă prin microUSB. Alte opțiuni de conectivitate includ LTE, Wi-Fi de 2,4 GHz, Bluetooth 4,2 și radio FM. Nu are NFC.

Telefonul va fi disponibil în albastru, negru și culoarea cuprului. Nu știm nimic de niciun preț. Acesta va rula Android 8.1 Oreo (Go Edition) la lansare. Având în vedere apariția manualului de utilizare, smartphone-ul poate apărea oricând. J4 Core probabil va fi lansat pe unele piețe asiatice, cum ar fi India și poate Malaezia, cel puțin la început.