Galaxy J2 Core cu Android Go ar putea fi lansat în SUA

873

Primul smartphone Samsung Android Go, a debutat pe piață în august 2018. Cu numele de scenă Samsung Galaxy J2 Core, acesta este disponibil momentan doar pe anumite piețe selectate. Încă din momentul în care a fost prezentat se știa că va fi destinat unor piețe unde puterea de cumpărare nu excelează.

Modestul smartphone bugetar Samsung Galaxy J2 Core a fost inițial destinat numai pentru India și Malaezia. Ei bine, surpriză! Se pare că o lansare în Statele Unite pentru J2 Core este în cărți pentru Samsung. Smartphone-ul a fost recent certificat de FCC (Federal Communications Commission). Conform site-ului SamMobile, citat de PhoneArena, listarea comisiei americane menționează numărul modelului SM-J260T, în timp ce la certificarea Wi-Fi, Samsung Galaxy J2 Core a fost listat cu numărul de model SM-J260A.

Este foarte posibil ca smartphone-ul Android Go, Galaxy J2 Core să fie oferit pentru doi operatori de telefonie mobilă din Statele Unite. Conform informațiilor este vorba despre AT & T și Sprint, unde telefonul ar putea fi cumpărat pentru mai puțin de 100$. Telefonul se vinde pentru echivalentul a aproximativ 90 de dolari pe piețele unde este prezent în acest moment.

Galaxy J2 Core cu specificații modeste și câteva aplicații populare

Chiar dacă listarea la FCC și Wi-Fi Alliance nu garantează că un telefon va fi disponibil în SUA, totuși, șansele de a fi disponibil în această parte a lumii sunt mari. SamMobile spune că J2 Core a primit certificările Wi-Fi și FCC tocmai pentru a fi eligibil pentru lansarea în SUA.

Federal Communications Commission – FCC, este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite. A fost creată pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu din SUA. A fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt. În decembrie 2017 avea 1.688 de angajați 50% bărbați și 50% femei.

În afară de faptul că rulează sistemul de operare Android Go, Galaxy J2 Core nu este un dispozitiv care să rupă gura târgului. Când spunem modest, ne referim la un procesor Exynos 7570 cu un ecran TFT de 5 inch și o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Mai are un gigabyte memorie RAM, o stocare de 8GB, o cameră spate de 8MP și una de 5MP frontală. Toate sunt puse în mișcare de o baterie de 2.600mAh. Poate un avantaj este că rulează versiuni optimizate ale aplicațiilor populare, cum ar fi Google Maps Go sau Facebook Messenger Lite.