Galaxy J4 obține certificarea Bluetooth ca „Galaxy J4 2018”

1178

Samsung Galaxy J4 este de așteptat să fie prezentat alături de Galaxy J6 ceva mai târziu în acest an. Acesta unul dintre numeroasele dispozitive noi pe care Samsung le pregătește să le lanseze pe piață. Ambele telefoane au primit certificarea Wi-Fi la începutul acestei luni, semnalând progresul făcut spre lansarea oficială. Bluetooth SIG a certificat și pe Samsung Galaxy J6 la începutul lunii aprilie, iar Galaxy J4 a trecut acum și el de acest obstacol.

Certificarea Bluetooth are trecut ca nume pe Samsung Galaxy J4 2018, ceea ce sugerează că Samsung va pune anul 2018 în terminația acestor noi dispozitive încă de la lansare, spre deosebire de trecut când a făcut acest lucru abia după o actualizare și o modernizare ulterioară, anul următor.

Nu înseamnă că Samsung le va vinde de fapt ca Galaxy J4 (2018) sau Galaxy J6 (2018), dar anul va fi probabil menționat pe eticheta acestor produse așa cum a fost cazul smartphone-ului recent lansat Galaxy J7 Duo. Apoi, atunci când vor urma în 2019 succesorii acestor smartphone-uri, Samsung se va întoarce probabil la modul de numire folosit acum, așa că probabil vom avea Samsung Galaxy J4 (2019), Galaxy A6 (2019) și așa mai departe.

În timp ce tot speculăm cu privire la modul în care Samsung își va numi următorul val de smartphone-uri, care extind gama tot mai mare de produse Galaxy, nu prea putem spune ce specificații vor avea aceste dispozitive. Tot ce știm despre Samsung Galaxy J4 este că va avea procesor Quad-core Exynos 7570, va avea 2GB de RAM, Bluetooth 4.2 și sistemul de operare Android 8.0 Oreo. Dimensiunea ecranului este de așteptat să fie de 5,5 inch, însă rezoluția sau specificațiile ecranului, camerele foto sau puterea bateriei, nu le cunoaștem în acest moment.

Rezoluția reprezintă o măsură a clarității sau a gradului de detaliere a unei imagini digitale. Rezoluția ecranului este oarecum unitatea de măsură a calității imaginii redate. Cu cât se regăsesc mai mulți pixeli, de exemplu (1440 x 2960), care sunt în esență niște puncte care formează imaginea, cu atât detaliile acesteia vor putea fi redate cu un grad ridicat de fidelitate.

Dar acest lucru s-ar putea schimba în curând, deoarece Samsung Galaxy J4 și Galaxy J6 au trecut peste toate hopurile de până acum, cum ar fi Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG și comisia americană FCC, deci o lansare oficială ar putea fi mai aproape decât credem.

Sau, cel puțin, aceste telefoane ar putea apărea în curând pe unele procesoare etalon de referință, loc de unde vom afla mult mai multe date decât cele pe care le avem acum.

SURSĂSamMobile