Galaxy J4+ și Galaxy J6+ cu Infinity Display, aproape de lansare

1095

Samsung este foarte aproape de a anunța două noi smartphone-uri Android, Galaxy J4+ și Galaxy J6+. Am scris destul de des în ultimul timp despre aceste dispozitive, dar pentru prima oară Samsung confirmă existența lor și prezintă unele dintre caracteristici.

Ambele telefoane au o pagină proprie pe site-ul Samsung India unde ni se oferă și câteva informații despre ce să ne așteptăm de la viitoarele Galaxy J4+ și J6+. În primul rând ambele telefoane au fost confirmate cu senzori laterali de amprentă. De asemenea, Samsung menționează că modelele vor avea afișaje Infinity Display și camere duale la spate. Potrivit PhoneArena, Infinity Display este folosit pentru toate ecranele înalte cu rame minime, pe telefoanele high-end. Samsung Galaxy J4+ și Galaxy J6+ vor avea și colțuri rotunjite, imitând fața smartphone-ului pilot Samsung Galaxy S9.

Galaxy J4+ și J6+ cu scaner de amprente pe lateral și culori îndrăznețe

În epoca de început smartphone-le aveau ecrane cu raport de aspect de 16: 9. Butonul de acasă de sub afișaj avea inclus cititorul de amprentă, apoi după introducerea afișajului Infinity acesta ajungând pe spate. Acum, Samsung intenționează să introducă un scaner pe lateral, o abordare complet nouă pentru companie.

Compania sud-coreeană ar putea, de asemenea, să lanseze aceste două telefoane în diverse „culori îndrăznețe”, care probabil vor include galben, roșu și albastru, deși nu putem fi siguri încă. Au fost vehiculate și variante de culoare neagră și gri.

Qualcomm este o companie americană înființată în anul 1985 ce activează în domeniul comunicațiilor fără fir. Sediul companiei este situat în San Diego, California, Statele Unite și are 224 de locații în întreaga lume. În anul 2017 avea aproximativ 34.000 de angajați.

Se pare că Samsung Galaxy J4+ și J6+ vor fi echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon 450. Procesorul va veni împreună cu cel puțin 4GB RAM și 64GB de stocare. Cele două vor include o baterie de 4.350 mAh, iar ambele ar trebui să ruleze Android 8.1 Oreo din cutie. De asemenea, vor avea o caracteristică numită Emotify, o versiune simplificată a AR Emoji. Emotify vă va permite să creați un avatar după preferințele dvs. în loc de un model 3D realist al feței dvs.

Ne așteptăm la un preț de aproximativ 200 de euro pentru Galaxy J4+, respectiv 250 € pentru J6+. Data lansării este o simplă speculație în acest moment. Samsung probabil va anunța în curând datele de prezentare și lansare la vânzare pentru cele două dispozitive.