Galaxy J4 Prime și J6 Prime aproape de lansare, au pagini de suport

891

În această toamnă Samsung lansează, cel mai probabil, pe Galaxy J4 Prime și J6 Prime – o variantă a lui Galaxy J6. Cel puțin, acest lucru pare să confirme site-ul web al companiei Samsung din Vietnam. Este posibil ca aceste dispozitive să le găsim și pe piața europeană, posibil și în România.

Cu ceva timp în urmă au fost informații că Samsung lucrează la mai multe telefoane noi, unde sunt incluse și modele care vor ajunge în Europa. Două dintre aceste modele sunt variante de dispozitive care au fost dezvăluite destul de recent de Samsung. Probabil că nu va mai trece mult timp până când compania sud-coreeană va prezenta oficial aceste noi variante.

Pe site-ul Samsung din Vietnam se găsesc deja paginile de suport pentru smartphone-urile cu numărul de model SM-J415F și SM-J610F. Potrivit numerotării companiei Samsung și a remarcilor observatorilor din domeniul telefoniei mobile, acestea ar fi telefoanele Samsung Galaxy J4 Prime și Galaxy J6 Prime. În mai multe țări, Galaxy J4 și Galaxy J6 au apărut cu numai câteva luni în urmă.

Principala diferență dintre telefoanele standard și cele Prime, pe lângă nume, este procesorul din interior. În timp ce Galaxy J4 și Galaxy J6 vin cu un cip-set Samsung Exynos, Galaxy J4 Prime și J6 Prime ar trebui să dispună de procesoarele Qualcomm Snapdragon. De asemenea, vor rula o versiune puțin mai nouă a sistemului de operare Android din cutie. Este adevărat că nu vin cu Android 9 Pie, dar cel puțin clienții vor primi Android 8.1 Oreo în loc de Android 8.0 Oreo.

Numele procesorului Snapdragon vine de la numele unei flori, cunoscută sub numele de floare de dragon sau gura leului, din cauza asemănării imaginare a acestei flori cu gura unui leu care se deschide. Aceste flori sunt specifice zonelor stâncoase din Europa, Statele Unite și Africa de Nord.

Compania Samsung lansează în mod regulat sub-variante de modele low-end sau mid-range în mai multe părți ale lumii. Cu toate acestea, versiunile ambelor telefoane sunt dezvoltate pentru piața europeană. Dacă dispozitivele sunt doar o încercare a companiei Samsung de a da un impuls acestui segment de piață, cu modele mai ieftine, nu știm deocamdată. Nu cunoaștem în acest moment caracteristicile acestor două versiuni și nici prețul acestora.

În prezent, puteți cumpăra un Samsung Galaxy J6 la diferite prețuri, în funcție de opreatorii de telefonie mobilă sau magazinele de distribuție autorizate de Samsung. Un Galaxy J4 Prime va fi în mod sigur mai ieftin decât fratele său mai mare Samsung Galaxy J6 Prime. Dar probabil că nu vor costa mai mult de 200 de euro

De altfel, este absolut sigur că aceste modele, cel puțin pe piața din Olanda, vor fi numite J4 Prime și J6 Prime. Informația vine de la site-ul olandez Galaxyclub. Îndrăznim să spunem că vor avea același nume și pe celelalte piețe din Europa.

Samsung a folosit de multe ori diferite de nume pe diferite piețe în ultimii ani. Același dispozitiv cu specificații identice, îl găsim în altă parte sub un nume complet diferit.

SURSĂGalaxyClub