Conform certificării FCC, Galaxy J4+ vine fără butoane de navigare fizice

1071

În urmă cu aproape patru luni, Samsung a lansat pe Galaxy J4 în India, fără prea mare tam-tam. J4 a venit cu designul tradițional al companiei sud-coreene într-un moment în care compania a lansat modelul Galaxy J6, ca fiind cel mai ieftin telefon, cu Infinity Display. Este posibil ca acest tip de afișaj să fie prezent pe Galaxy J4+.

Comisia Federală de Comunicații, ne-a oferit din nou câteva lucruri interesante despre viitorul dispozitiv Galaxy J4+, conform site-ului SamMobile. Samsung Galaxy J4+, care ar putea fi lansat pe unele piețe ca Galaxy J4 Prime, a fost recent aprobat de FCC. Documentele FCC arată că telefonul nu va avea butoane de navigare fizice.

Galaxy J4+ cu senzor de amprente pe lateral.

Samsung are în vedere implementarea de butoane de navigare software pentru toate dispozitivele din acest an. Posibilitatea unui Infinity Display este mare, mai ales că prețul pentru J4+ sigur va fi mai ridicat decât un J4 regulat. Momentan nu știm prețul la care va fi comercializat.

Galaxy J4+ va avea, de asemenea, un senzor de amprentă montat lateral. Este același senzor care va fi pe Samsung Galaxy J6+. Acesta din urmă ar putea fi lansat și el cu eticheta „Prime” pe unele piețe. Paginile de asistență, atât pentru Galaxy J4+ cât și pentru Galaxy J6+, au fost deja afișate pe site-ul Samsung. Nu ar trebui să treacă prea mult timp până când cele două smartphone-uri vor fi lansate.

SIMSubscriber Identification Module. Este un circuit integrat, care este destinat pentru a stoca în siguranță, identitatea abonatului mobil. Primul card SIM a fost dezvoltat în 1991 la Munchen de către firma Giesecke & Devrient.

Raport de aspect 18,5: 9 și Face Recognition pe J4+.

Samsung Galaxy J4+ și Galaxy J6+ au primit și certificarea Bluetooth la începutul acestei luni. Majoritatea documentelor de la Comisia Federală de Comunicații nu sunt făcute publice. Dar, conform capturilor de ecran, trei la număr, J4+ are butoane de navigare software. Pe lângă acest lucru mai apare și o altă asemănare cu telefoanele mai scumpe de la Samsung. Se pare că dispozitivul va avea și un afișaj cu același raport de aspect ca Galaxy S9, 18.5: 9. Acest lucru va însemna un raport semnificativ îmbunătățit între ecran și corp, o caracteristică bine primită într-un telefon de buget redus.

Deloc surprinzător, la fel ca fratele său mai mic, Galaxy J4+ va fi un smartphone dual-SIM. Alt lucru interesant găsit în meniul „Biometrie și securitate”: Face Recognition. Nu este o caracteristică comună pe telefoanele mai ieftine, dar din nou, nu știm prețul la care acest telefon va ajunge pe piață.

Având în vedere prețul lui Galaxy J4, în jur de 150 $ pe Amazon, modelul mai mare nu ar trebui să coste foarte mult. În prezent nu există informații despre data lansării, dar cu aprobarea FCC în buzunar, Galaxy J4+ este foarte aproape de a fi lansat pe piață.