Galaxy J6+ cu dual-camera și scaner în butonul pornit/oprit

2159

Despre viitorul smartphone Galaxy J6+, care nu au fost încă dezvăluit, se confirmă ceea ce am scris zilele trecute. Dispozitivul este o versiune dual-camera a lui Galaxy J6 standard. În plus, senzorul de amprentă este poziționat în altă parte. În ultimul timp am fost destul de atenți la posibila sosire unui nou telefon în seria Galaxy J a companiei Samsung.

Inițial se părea că acest dispozitiv va fi Galaxy J6 Prime. Acum suntem edificați, se va numi Samsung Galaxy J6+. Apoi au fost informații că dispozitivul va avea și o cameră foto dublă. Și într-adevăr, acest lucru este acum confirmat. Telefonul care a fost listat pe site-ul oficial Samsung din Vietnam este de așteptat să fie prezentat în curând.

Galaxy J6+ are cameră dublă și senzor de amprente pe lateral.

Prin intermediul 91Mobiles, site-ul GalaxyClub ne prezintă primele imagini ale smartphone-ului Galaxy J6+. Dispozitivul are asemănări clare cu Galaxy J6 „obișnuit”, principala diferență fiind la spate. Există pe Galaxy J6+ un senzor foto dual-camera cu un bliț LED. Rezoluția nu este încă cunoscută. Va avea și o cameră frontală de 8 megapixeli. Cu toate acestea știm dimensiunile dispozitivului: 162 x 77 milimetri. Este de aproximativ aceeași dimensiune ca Galaxy A6+, deci are un display similar AMOLED de 6 inch (1520 x 720 pixeli).

Spre deosebire de majoritatea smartphone-urilor inteligente cu prețuri reduse, Samsung Galaxy J6+ are un senzor de amprentă, care este aparent poziționat pe partea dreaptă, nu pe spate sub modulul camerei foto sau pe butonul de acasă. Acesta este amplasat în partea laterală dreaptă – probabil în butonul pornit / oprit. Acesta ar fi primul telefon Samsung, care va avea senzorul de amprentă amplasat în acest loc. Printre altele, Sony a făcut acest lucru de ceva timp, spre satisfacția utilizatorilor săi.

Sony Corporation este o companie multinațională japoneză fondată în 1946, are sediul în Tokio, Japonia. Numele Sony este derivat din sonus, cuvântul latin pentru „sunet”. Sony are aproximativ 125.500 de angajați în toată lumea. Sony a fost clasată pe locul 97 în lista din 2018 a Fortune Global 500.

Infinity Display și Android 8.1 Oreo la bord.

În plus, vedem designul inconfundabil Samsung, inclusiv „Afișajul Infinity” cu un raport al aspectului de 18,5: 9. Butoane fizice nu sunt în față iar în partea de jos este o mufă pentru căști de 3,5 mm și parcă un conector micro-USB. Sunt șanse ca J6+ să vină cu Android 8.1 Oreo din cutie și 3GB RAM / 32GB de stocare sau 4GB RAM și 64GB de stocare.

Două smartphone-uri noi cu buget redus sunt pe cale să fie lansate de Samsung în perioada următoare. Alături de Galaxy J6+ va veni și Galaxy J4+. În acest moment, prețurile nu sunt cunoscute. Cu toate acestea, ne așteptăm la dezvăluirea oficială în câteva săptămâni.