Trei motive pentru care Galaxy A6+ este mai bun decât Galaxy A8+

2554

Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ ne-au surprins atunci când au fost anunțate. Am văzut planurile companiei Samsung de a lua elemente atât din seria A, o serie mijlocie, cât și din seria J și, amestecându-le a creat ceva diferit de ceea ce am văzut de la compania sud-coreeană în ultimul timp. Ce nu s-a schimbat este faptul că modelul „Plus”, vine cu ceva în plus, în câteva domenii cheie în ceea ce privește specificațiile, făcând astfel pe Samsung Galaxy A6+ mai atractiv decât pe Galaxy A6, în ciuda unui preț ceva mai mare.

Dar modelul Samsung Galaxy A6+ are și câteva specificații și caracteristici care îl plasează deasupra lui Galaxy A8+, cel mai deștept și mai dotat smartphone Samsung din gama Galaxy A. Vă propunem să aruncăm o privire asupra acestor specificații și caracteristici care în opinia site-ului Sammobile fac din Galaxy A6+ un smartphone mai bun decât Galaxy A8+.

  1. Camerele din spate, cât și cele din față sunt impresionante.

Samsung Galaxy A8+ și A8, au fost primele telefoane Samsung cu o cameră frontală duală și am fost impresionați de capacitatea sa de a face foarte atractivă caracteristica Live Focus. Dar cât de des folosește cineva Live Focus pentru selfie, mai ales când se află într-un grup de oameni? Acolo Galaxy A6+ preia conducerea cu o cameră foto frontală de 24 megapixeli. Este o singură cameră, dar va oferi mult mai multe detalii.

Diferența este mare și ar trebui să remarcăm claritatea îmbunătățită pe care o va oferi o cameră foto cu o astfel de rezoluție. Și pentru portrete selfie puteți utiliza întotdeauna caracteristica de focalizare software Selfie, care poate să nu funcționeze la fel de bine ca o configurare dual-camera, dar continuă să-și facă foarte bine treaba. Mai trebuie menționat că Galaxy A6+ vine de asemenea cu un blitz pentru camera foto din față.

Camera din spate a modelului Galaxy A6+ este mai bine echipată decât cea de pe Galaxy A8+. Samsung a optat pentru a pune o camera dublă în spate de data aceasta la Galaxy A6+ cu o cameră foto principală de 16 MP cuplată cu una de 5 megapixeli. Camera de 16 MP va face fotografii obișnuite la fel ca cea de pe Galaxy A8+, tot de 16 MP.

Live Focus, este o tehnologie relativ nouă introdusă de Samsung. Prin utilizarea a două camere smartphone-ul este capabil să modeleze un spațiu tridimensional și apoi să utilizeze software-ul la retușuri, pentru neclaritatea fundalului și să regleze profunzimea câmpului în fotografia finală.

Per total modelul A6+ are camere mai sensibile, atât în față, cât și pe spate, ducându-l în fața lui A8+.

  1. Nu mai trebuie să așteptați după Android 8.0 Oreo.

Există o mare plângere pe care o au utilizatorii de telefoane cu sistemul de operare Android, față de producătorii de telefoane. Producătorii de telefoane au tendința să nu lanseze telefoanele cu cea mai recentă versiune din cutie, chiar dacă noul sistem Android a fost lansat, iar actualizarea celor existente să o facă mult mai târziu.

Compania Samsung are și ea acest nărav! Așa că în timp ce Galaxy A8 și Galaxy A8+ au fost lansate pe piață la aproximativ patru luni după lansarea lui Android 8.0 Oreo, acestea au venit cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Oreo nu a sosit încă pe Galaxy A8 și A8+, deși mai multe modelele din 2017 au fost actualizate pe câteva piețe din lume.

Prin urmare, Galaxy A6+ are un avantaj aici. Sigur, actualizarea cu Android P pentru modelele A6+ și A6 probabil că nu va veni în curând, dar asta nu scuză faptul că Galaxy A8+ rulează o versiune, să-i zicem mai veche a sistemului de operare.

  1. Dolby Atmos pentru o calitate îmbunătățită a sunetului.

Aceasta este o caracteristică a companiei Samsung care nu a fost subliniată prea mult în Galaxy A6 și A6+ în materie de marketing, probabil pentru că aceste telefoane nu au difuzoare stereo. Dar, efectul lui Dolby Atmos este mai pronunțat pe căști decât pe difuzoare, deci nu scade cu nimic din performanța lui Galaxy A6+ și îl duce cu un pas înaintea lui A8+ în ceea ce privește experiența audio. Și credeți-ne sistemul Dolby Atmos face diferența în privința sunetului.

Este posibil să aveți nevoie să folosiți căști terțe mai performante, de la alt producător, pentru a beneficia pe deplin de Dolby Atmos deoarece nu suntem încă siguri ce fel de căști oferă Samsung în cutie. Dar, faptul că aveți suport Dolby Atmos pe Samsung Galaxy A6+ este un lucru extraordinar care vă face să fiți înaintea lui Galaxia A8+ în privința sunetului.

SURSĂSamMobile