Certificarea FCC confirmă că Galaxy J6 Prime se apropie de lansare

784

Am scris relativ recent că Samsung ar putea lansa o nouă variantă a lui Galaxy J6 purtând numărul de model SM-J610F. Telefonul a fost acum certificat de FCC, iar listarea confirmă faptul că acest dispozitiv va fi lansat sub denumirea de Galaxy J6 Prime. Nu de mult timp Samsung a lansat ultimul model Galaxy J6 și acum un succesor al acestui aparat este aproape de lansare.

Documentele emise de comisia de certificare americană FCC confirmă faptul că acest dispozitiv va fi numit Samsung Galaxy J6 Prime. Samsung încă nu a spus nimic despre acest dispozitiv, este neclar când Galaxy J6 Prime ar putea fi lansat. Oricum certificarea FCC este un semn că prezentarea acestui smartphone este aproape.

Galaxy J6 Prime va avea o cameră și un cip-set îmbunătățit.

Aproape sigur specificațiile telefonului vor fi în mare parte similare cu Galaxy J6, numai procesorul și camerele vor fi diferite. Galaxy J6 Prime este prevăzut să vină cu un procesor Snapdragon 450 și camere duble în spate. Modelul Galaxy J6 normal, are procesorul Exynos 7870 de la Samsung. Alte specificații includ un afișaj Infinity Display cu raport de aspect 18,5: 9, un senzor de amprentă digitală și recunoașterea feței. Conform SamMobile, senzorul de amprente digitale este pe partea din spate a smartphone-ului. Telefonul a fost testat cu Android 8.1 Oreo și probabil va fi versiunea de sistem cu care acesta va fi livrat.

Informațiile despre Galaxy J6 sugerează că, pe lângă piețele globale, Galaxy J6 Prime poate fi lansat și în Europa. Se pare că există diferențe tehnice minore între cele două modele, deși nu este sigur că specificațiile menționate vor fi aceleași în versiunea europeană.

Federal Communications Commission – FCC este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite. A fost creată pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, satelit și cablu din SUA. A fost înființată în anul 1934 printr-o lege semnată de președintele Franklin D. Roosevelt.

Același telefon cu nume diferit în funcție de piață.

Samsung lansează în mod regulat diferite variante ale modelelor de bază mai ales din gamele entry-level și mid-range. Acestea de cele mai multe ori au aproximativ aceleași specificații și caracteristici, cu ușoare modificări, pentru a le justifica numele. Aceste modele sunt destinate în special piețelor emergente și de multe ori un anumit telefon, poate avea un nume diferit în altă țară chiar dacă are caracteristici și specificații aproape identice.

Când Samsung intenționează să pună acest dispozitiv pe piață nu este încă clar pentru noi. Certificarea FCC este însă un semn că lansarea este aproape. Ar putea exista și o versiune dual-camera pe parte frontală a lui Samsung Galaxy J6 Prime? Nu știm. Nu este chiar de neconceput ca dispozitivul să aibă în cele din urmă așa ceva.

După ce Samsung lansează dispozitivul lucrurile vor deveni mai clare.