Galaxy J7+ al doilea smartphone Samsung cu senzor foto dublu

1112

Anunțat acum câteva zile, Galaxy Note 8 are statutul de a fi primul telefon care se bucură de un senzor foto digital dublu de la Samsung, Galaxy J7+ pare a fi cel de-al doilea dispozitiv care ar putea profita de noile know-how-uri ale producătorului sud-coreean.

Trebuie să recunoaștem că începând cu acest an camerele foto duble au devenit importante pe piața telefoniei mobile. Aceste camere foto duble au fost repede integrate în telefoanele noastre și aproape sigur vor deveni indispensabile.

Chiar dacă Samsung a introdus dual-camera pe recent lansatul Galaxy Note 8, se pare că acesta nu va fi singurul smartphone din acest an al firmei sud-coreene care va beneficia de această noutate.

Nimic nu este bătut în cuie în prezent, dar, potrivit scurgerilor recente, zvonurilor și speculațiilor, camera duală a telefonului Galaxy J7+ va cuprinde atât un obiectiv de 13 megapixeli (f / 1,7) cât și un obiectiv de 5 megapixeli (f / 1,9), ambele camere lucrând pentru noul mod de portret Live Focus al firmei Samsung.

Reamintim că acest mod Live Focus a fost lansat cu Galaxy Note 8. Există, de asemenea, o cameră de 16 MP pentru autoportrete în față.

Live Focus, prin utilizarea a două camere smartphone-ul este capabil să modeleze un spațiu tridimensional și apoi să utilizeze software pentru neclaritatea fundalului și să regleze profunzimea câmpului în fotografia finală. Este o tehnologie nouă, deci va dura probabil un timp pentru ca utilizatorii să-și dea seama cum o pot folosi cel mai bine.

În prealabil caracteristicile acestui dispozitiv viitor, care, conform denumirii Samsung, ar fi mai degrabă spre mijlocul gamei, prin urmare accesibil ca preț sunt: un display Full HD de 5,5 inch, Super AMOLED de 1920 x 1080 pixeli, alimentat de un procesor de 2,39 GHz, Exynos 7870 octa-core. Are și 4 GB de memorie RAM și 32 GB de spațiu de stocare, extensibilă cu ajutorul unui microSD.

Bateria sa de 3.000 mAh, neamovibilă, ar trebui să permită trecere peste o zi de funcționare fără nici un fel de probleme. Dispozitivul va avea o tavă SIM hibridă și va rula Android 7.1.1 din cutie, mai are un scanner pentru amprente digitale și un scanner de recunoaștere a feței. Poate suporta și asistentul inteligent Bixby, are buton dedicat pentru Bixby.  Toate acestea sunt caracteristici de telefoane inteligente high-end.

Consumatorii vor putea alege din trei opțiuni de culoare – negru, roz și auriu. Încă nu avem informații despre prețuri.

VIAPhonAndroid.com