Samsung Galaxy M30s cu triple-camera și mufa audio de 3,5

1290
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy M30s este viitorul smartphone din seria Galaxy M a gigantului tech, serie vândută exclusiv online. O imagine a smartphone-ului Galaxy M30s a apărut zilele trecute, prin intermediul site-ului 91Mobiles.

Imaginea dezvăluie profilul posterior și lateral al telefonului Samsung Galaxy M30s. Din ce vedem pe aceste fotografii design-ul și camerele foto sunt în conformitate cu scurgerile și zvonurile apărute despre acest telefon. Imaginile confirmă faptul că viitorul telefon accesibil va avea margini curbate și finisare gradient, cu o nuanță albastră în spate.

Mufa audio de 3,5 mm pe Samsung Galaxy M30s

Vor exista trei camere foto în colțul din dreapta sus, împreună cu un bliț LED și un scaner de amprente în centru. Putem vedea că marginea din dreapta va găzdui tastele de pornire și de volum în timp ce o mufă audio de 3,5 mm poate fi văzută în partea de jos. Din păcate, nu există nicio fotografie frontală cu Samsung Galaxy M30s, dar se crede că vine cu un ecran Infinity-U.

Viitorul Samsung Galaxy M30s va fi lansat luna viitoare în India, ca succesor al smartphone-ului Galaxy M30. Data vehiculată în mass-media din India este 9 septembrie. Galaxy M30 este așteptat cu o mulțime de upgrade-uri, inclusiv o cameră principală de 48 MP, o baterie uluitoare de 6.000 mAh și un procesor respectabil.

Google Console (anterior Google Webmaster Tools, lansat în mai 2015) este un serviciu web Google introdus în ianuarie 2018, cu o interfață de utilizator reîmprospătată și îmbunătățiri. Este oferit gratuit pentru webmasteri și le permite acestora să verifice starea de indexare și să optimizeze vizibilitatea site-urilor web.

Scurgerile și zvonurile anterioare dau pe Galaxy M30s cu Android 9 Pie și interfața One UI din cutie. Va oferi un display Infinity-U de 6,4 inch cu rezoluție Full HD+ și un mic decupaj unde se va afla o cameră frontală de 16 MP pentru selfie-uri și apeluri video. Camera principală de 48 MP va avea o deschidere f / 2,0 și va fi asociată cu una de adâncime de 5 MP cu f / 2,2. Va completa tripleta de la spate o cameră de 8 MP Ultra-Wide cu deschiderea f / 2,2.

Galaxy M30s va avea cel puțin o opțiune de culoare gradient

În timp ce Galaxy M30s, conform zvonurilor va avea procesorul Exynos 9610, pe o listă Google Console apare procesorul Samsung Exynos 9611 încă neanunțat. Telefonul va fi lansat în două configurații de memorie și de stocare: 4 GB de RAM + 64 GB și 6 GB de RAM + 128 GB stocare. După cum am menționat mai sus, telefonul ar putea avea o baterie mamut de 6.000 mAh, cel mai probabil cu suport de încărcare rapidă. După cum rezultă din fotografii Samsung Galaxy M30s va avea și o culoare gradient.

Prețul lui Galaxy M30s în India nu este cunoscut încă. Conform 91Mobiles ar putea costa undeva între 15.000 și 20.000 rupii indiene, echivalentul a aproximativ 190 – 250 de euro.