Samsung Galaxy M01 va fi lansat în iunie, fișa tehnică completă

669
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung Galaxy M01 și M11 vor fi lansate în India în prima săptămână a lunii iunie, adică săptămâna viitoare. Galaxy M01 a fost anunțat de câteva luni în Emiratele Arabe Unite și cam atât. Samsung Galaxy M11 este noul dispozitiv pe care compania urmează să îl lanseze în India. La începutul acestei luni, însă, Galaxy M11 a apărut foarte discret și în Vietnam.

Despre existența lui Samsung Galaxy M01 se știa încă din decembrie anul trecut trecut. În cele din urmă, telefonul și-a făcut drum spre magazinul Samsung din Emiratele Arabe Unite, dar a ratat o lansare adecvată. Apoi parcă acest smartphone a intrat într-un con de umbră. Nici M01 și nici M11 nu au avut parte de o lansare oficială. Acum Galaxy M11 împreună cu Galaxy M01 vor fi lansate în India.

Snapdragon 439 cu 3GB de RAM și 32GB de stocare pe Galaxy M01

Galaxy M01 (SM-M015F), un smartphone entry-level, probabil cel mai ieftin smartphone Samsung, se apropie de prezentarea oficială. Zilele trecute noul telefon al companiei sud-coreene a devenit protagonistul unei noi scurgeri de informații care completează unele date tehnice.

La numeroasele informații furnizate deja în ultimele săptămâni de Play Console, dar și de Geekbench și certificarea Wi-Fi, acum avem alte detalii referitoare la fișa tehnică a produsului. Conform HDBlog, Samsung Galaxy M01 va avea un ecran LCD TFT Infinity-V de 5,71 inch. Este un afișaj HD+ cu o rezoluție de 1.560×720 pixeli și un raport de aspect de 19: 9. Procesorul este unul Snapdragon 439 octa-core, ceva mai vechi, asociat cu 3GB RAM și 32GB stocare la bord. Stocarea poate fi extinsă cu ajutorul unui microSD.

Face Unlock – recunoaștere facială este o tehnologie capabilă să identifice sau să verifice o persoană dintr-o imagine digitală sau un cadru video. Este o aplicație biometrică bazată pe inteligență artificială care poate identifica o persoană, analizând tiparele bazate pe forma facială a persoanei.

Sectorul fotografic include dual-camera de 13 + 2MP la spate și o cameră față de 5MP. Bateria va fi de 4.000 mAh cu suport standard de încărcare 5W. Galaxy M01 nu include senzor pentru recunoașterea amprentelor, dar poate fi deblocat prin Face Unlock. În ceea ce privește software-ul, interfața One UI 2.0 de la Samsung va fi însoțită de o versiune Android necunoscută momentan, probabil Android 10.

Recent Galaxy M01 a apărut și pe site-ul Samsung Rusia, cu o primă pagină de asistență. Gigantul tech nu a confirmat încă disponibilitatea internațională a smartphone-ului, dar probabil va ajunge pe mai multe piețe în curs de dezvoltare. Conform informațiilor dispozitivul ar avea un preț de vânzare de 7.990 de rupii, aproximativ 96 de euro. Galaxy M11 va costa aproximativ 10.000 de rupii.