Samsung Galaxy M01 cu un procesor Qualcomm și stocare de 32GB

680
Sursa Foto: via gizchina.com

În anul 2020, Samsung va mai lansa numeroase smartphone-uri din seriile sale Galaxy A și Galaxy M. În afară de Galaxy M21, se pare că gigantul tech lucrează și la smartphone-ul Samsung Galaxy M01. Am văzut o schemă de denumire similară (Galaxy A01) și în seria Galaxy A la începutul acestui an. Smartphone-ul Galaxy M01 a apărut pentru prima dată listat pe Geekbench și vedem câteva specificații și scoruri obținute.

Samsung Galaxy M01 a fost listat pe Geekbench cu numărul de model SM-M015G. Conform site-ului de referință, dispozitivul va veni cu un procesor Qualcomm necunoscut de 2GHz și are opt nuclee. Din păcate, din apariția pe Geekbench nu aflăm modelul de chipset sau dacă toate nucleele sunt identice sau nu. Samsung Galaxy M10 a avut un procesor Samsung Exynos 7870 octa-core, dar pe Galaxy M01 vom avea unul Qualcomm.

Samsung Galaxy M01 posibil cu un ecran cu diagonala de 6,4 inch

Procesorul va fi asociat cu 2GB de RAM, iar dispozitivul va rula pe cel mai recent sistem de operare Android 10. În privința scorurilor obținute, Samsung Galaxy M01 a realizat 856 de puncte în testele cu singur nucleu. În testele multi-core a reușit o performanță onorabilă și a reuțit să marcheze 3.327 puncte.

Pe lângă listarea pe Geekbench, GizmoChina a menționat și alte câteva specificații și detalii despre Samsung Galaxy M01. Smartphone-ul Samsung va veni cu o memorie internă de 32GB, care ar putea fi extinsă printr-un card MicroSD. Mai mult, dispozitivul va avea trei variante de culoare, respectiv negru, albastru și roșu. Frontal, s-ar putea să vedem un ecran cu diagonala de 6,4 inch. Din păcate, cele mai multe și interesante detalii precum departamentul foto, bateria și modelul de chipset sunt încă necunoscute.

Sri Lanka până în 1972 se numea Ceilon (Ceylon) și are capitala la Colombo. Limba engleză este utilizată pe scară largă în scopuri educaționale, științifice și comerciale, dar sinhala și tamila sunt cele două limbi oficiale din Sri Lanka.

Momentan putem spune că nimeni nu are nicio idee unde va poziționa gigantul sud-coreean acest telefon. Seriile sale Galaxy A și Galaxy M sunt foarte aglomerate și nu putem să realizăm unde va fi locul acestui telefon. Având în vedere că acest dispozitiv este orientat către piețe emergente precum India, este posibil ca acest dispozitiv să ia locul lui Galaxy A01, un dispozitiv care nu este disponibil pe piața respectivă.

Este posibil ca Samsung Galaxy M01 să fie dezvoltat cu dedicație pentru anumite piețe și anume India, Sri Lanka, Nepal și Rusia. La fel ca Samsung Galaxy A01, ne așteptăm ca M01 să fie o opțiune foarte accesibilă pentru consumatori.