Samsung Galaxy M01s va avea o baterie de 3.900 mAh

477
Sursa Foto: via gsmarena.com

Telefonul entry-level Galaxy M01 a fost lansat la începutul acestei luni. Dar, deja Samsung lucrează la o variantă a acestuia, un Galaxy M01s. Acesta a fost deja certificat de Wi-Fi Alliance și Biroul de Standarde din India (BIS) și acum a primit certificarea TUV Rheinland. Certificarea companiei germane dezvăluie că smartphone-ul va avea o baterie de 3.900 mAh.

Din certificarea BIS am aflat că smartphone-ul cu numărul de model SM-M017F este Samsung Galaxy M01s. Pentru același număr de model a fost certificată și o baterie de 3.900 mAh de către site-ul german TUV Rheinland. Certificarea agenției germane nu dezvăluie nimic altceva, decât capacitatea bateriei.

Galaxy M01s cu procesor Media Tek Helio P22

Samsung Galaxy M01s a apărut pe BIS cu numărul de model SM-M017F / DS. DS-ul din coadă sugerează că va veni într-o variantă Dual-SIM. Deși BIS nu dezvăluie prea multe despre telefon, acest smartphone entry-level Samsung a fost certificat și de Geekbench și Wi-Fi Alliance în luna mai. Din listarea pe Geekbench am aflat că Samsung Galaxy M01s va veni alimentat de procesorul MediaTek MT6762V / WB. Acesta este numele de cod pentru procesorul MediaTek Helio P22. Acest procesor este diferit de cel aflat în modelul Galaxy M01 standard.

Listarea de mai sus sugerează că va avea 3 GB RAM și sistemul de operare Android 9.0 Pie. Android Pie OS este o apariție puțin ciudată, având în vedere că toate telefoanele recente Samsung vin cu Android 10 direct din cutie. Certificarea BIS a fost necesară având în vedere că telefonul este fabricat în India și va fi comercializat și acolo.

BIS – Bureau of Indian Standards este organismului național de standardizare din India. A fost fondat în 23 decembrie 1986. BIS are are 25 de membri provenind din guvernele centrale sau de stat, industrie, instituții științifice și de cercetare și organizații de consumatori.

Detaliile despre Galaxy M01 sunt puține, dar ar trebui să aflăm mai multe despre el în următoarele zile sau săptămâni. Anterior au fost informații (pe BIS), că Samsung Galaxy M01s va avea stocare de 32 GB, conform GSMArena. În afară de aceasta, zvonurile dau pe Galaxy M01s în albastru și gri la lansare. Trebuie să specificăm că până acum Samsung nu a furnizat nicio informație oficială cu privire la smartphone-ul Galaxy M01s.