Samsung Galaxy M01s confirmat de certificarea Wi-Fi Alliance

701
Sursa Foto: Wi-Fi Alliance

Am scris zilele trecute că săptămâna viitoare Samsung va lansat oficial în India pe Galaxy M01 și Galaxy M11. Acum avem o nouă informație, despre un alt smartphone Samsung din seria Galaxy M! Smartphone-ul Samsung Galaxy M01s, un alt telefon entry-level, este posibil să fie lansat oficial în curând. Zilele trecute acesta a fost certificat de Wi-Fi Alliance.

De la anunțarea lor la începutul anului 2019, dispozitivele din seria M Samsung au avut mare trecere în țările emergente. Cel puțin în India și mai multe țări din Asia, seria Galaxy M a jucat un rol esențial în menținerea companiei Samsung în fruntea producătorilor de telefoane mobile în cota de piață.

Samsung Galaxy M01s cu procesor MediaTek Helio P22

Seria Galaxy M a fost proiectată și construită pentru a concura cu dispozitivele foarte ieftine de la mărci precum Xiaomi și Realme. Seria Samsung Galaxy M are în general telefoane cu prețuri între 85 și 215 euro. Gigantul tech a lansat deja prima iterație a telefoanelor din seria M la începutul acestui an cu modelele Galaxy M31 și M21.

Cum am scris mai sus, peste câteva zile va lansa pe Galaxy M01 și Galaxy M11. Acum însă, a apărut în mod surprinzător, nu erau informații despre el, un alt telefon numit Samsung Galaxy M01s. Acesta poartă numărul de model SM-017F și a fost reperat pe site-ul de certificare Wi-Fi Alliance de prietenii noștri de la MySmartPrice. Același dispozitiv a apărut și pe site-ul de referință Geekbench acum câteva zile.

Înainte de actuala serie Galaxy M, Samsung a mai avut o serie de telefoane Galaxy M. „M” (Magic) –  gama mai veche, au fost modele de înaltă-performanță la un preț atractiv. Din anul 2019 Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

Nu au fost dezvăluite multe informații din apariția pe site-ul de certificare Wi-Fi Alliance. Alta a fost situația în cazul listării pe Geekbench, de aici am aflat mai multe informații. Din listarea pe Geekbench am aflat că Samsung Galaxy M01s va veni alimentat de procesorul MediaTek MT6762V / WB. Acesta este numele de cod pentru procesorul MediaTek Helio P22. Acest procesor este diferit de cel aflat în modelul Galaxy M01 standard. Pe M01 va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 439. De asemenea, Galaxy M01 primește 3GB de memorie RAM și rulează sistemul de operare Android 9.

Nu se știe momentan pe ce piețe va fi disponibil Galaxy M01s

Rămâne de văzut dacă Samsung lansează pe Galaxy M01s alături de Galaxy M01 și M11 săptămâna viitoare. Este puțin probabil și această informație nu este disponibilă. După aspectul lui Samsung Galaxy M01s acesta ar putea fi destinat altor piețe din Asia și nu numai, pentru a nu se suprapune cu Galaxy M01, fiind apropiate ca design și caracteristici. Este cunoscut că Samsung face astfel de lucruri cu mai multe telefoane din seria Galaxy A și Galaxy M.