Galaxy M02 și Galaxy A02 certificate de Bluetooth, lansare iminentă

799
Galaxy M02 Galaxy A02 certificate de Bluetooth lansare iminenta
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Despre Samsung Galaxy M02 și Galaxy A02 am scris de mai multe ori în ultima perioadă. Acum sunt pe ultimii metri înainte de lansare. Cele două modele au fost observate pe site-ul Bluetooth SIG unde au primit certificarea de care au nevoie. Se așteaptă ca smartphone-urile să fie lansate în orice moment.

Pe lângă certificarea Bluetooth SIG, Samsung Galaxy M02 și Galaxy A02 au fost anterior certificate de FCC și TUV Rheinland. Site-ul FCC nu a dezvăluit prea multe din punct de vedere al specificațiilor, dar sugerează că telefoanele vor veni cu o baterie de 5.000 mAh. Cel puțin această baterie a fost pe cele două când au fost certificate de FCC. Între timp, din certificarea TUV aflăm că telefoanele vor suporta doar încărcare rapidă de până la 8W.

Lansarea modelelor Galaxy M02 și Galaxy A02 foarte aproape

În noiembrie am crezut că Samsung Galaxy M02 va fi lansat imediat deoarece a primit certificarea BIS. Apoi cele două smartphone-uri Galaxy M02 și Galaxy A02 au primit și certificarea Wi-Fi în aceeași lună. Acum, pe site-ul web Bluetooth SIG au fost enumerate mai multe modele ale celor două dispozitive, potrivit 91Mobiles. Galaxy M02 și Galaxy A02 vor avea numerele de model SM-A022F/DS, SM-M022M/DS și SM-M022F/DS, care ne spun că vor fi modele dual-SIM.

Site-ul de certificare Bluetooth SIG nu dezvăluie nimic despre specificațiile celor două modele Samsung. De aici aflăm doar faptul că vor veni cu Bluetooth 5.0. Cu toate acestea, acum, după ce numele și numerele de model au fost confirmate, nu ar trebui să treacă mult timp până când cele două smartphone-uri bugetare vor deveni oficiale.

Numele Bluetooth provine de la regele danez Harald Blåtand, a cărui traducere în engleză este Harald Bluetooth. Regele este cunoscut pentru unificarea triburilor daneze și creștinarea lor. Numele a fost propus de Jim Kardach de la Intel.

Pe baza a ceea ce știm până acum, specificațiile Samsung Galaxy M02 vor include procesorul Snapdragon 450, 3GB RAM și Android 10. Smartphone-ul poate veni cu specificații similare cu Galaxy M02s. Pentru a ne aminti, Samsung Galaxy M02s vine, de asemenea, cu chipsetul Snapdragon 450. Telefonul are un ecran HD+ de 6,5 inch (16,51 centimetri), o baterie de 5.000mAh, stocare internă de 64GB și dual-camera cu una principală de 13MP.

În ceea ce privește specificațiile lui Galaxy A02, smartphone-ul a fost văzut și pe Geekbench luna trecută. Acesta merge pe urmele lui Galaxy A02s. Am aflat de pe Geekbench că are un cip-set MediaTek, 2GB RAM și Android 10. Cele două smartphone-uri vor fi lansate în curând, așa că nu va trebui să așteptăm prea mult prețul și specificațiile oficiale.