Samsung Galaxy M02s va fi lansat pe 7 ianuarie: prețul și specificațiile

433
Samsung Galaxy M02s va fi lansat pe 7 ianuarie pretul si specificatiile
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung este pregătit să lanseze pe Galaxy M02s „Max Up” luna aceasta. Mai precis mâine 7 ianuarie. Potrivit companiei, Samsung Galaxy M02s, cel mai recent smartphone Samsung din seria populară Galaxy M, este un telefon versatil care va oferi performanțe maxime la un preț accesibil.

Samsung Galaxy M02s arată extrem de bine ca specificații ecran sau baterie și credem că va fi o surpriză plăcută pentru utilizatori. Noul smartphone mid-range Samsung are deja pagină de asistență pe site-ul oficial Samsung India. Telefonul este fabricat la Noida, India și va debuta în această țară. Nu sunt informații, dar sigur va ajunge în mai multe țări din Asia, cel puțin la început.

Samsung Galaxy M02s, design, caracteristici și preț

Conform companiei, seria Galaxy M este cunoscută pentru caracteristicile sale puternice și prețurile mici. Cu Samsung Galaxy M02s, compania intenționează să aducă multe caracteristici pentru prima dată în oferta sa de telefoane sub 150$. Compania nu a dezvăluit încă când va intra smartphone-ul la vânzare, dar presupunem că M02s va fi pus în vânzare în aceeași zi. Nu știm momentan cât de mult se aseamănă cu Galaxy M01 sau Galaxy A01.

Potrivit paginii de internet Samsung India, prin MySmartPrice, M02s va avea un ecran masiv de 6,5 inch (16,51 centimetri). Este un ecran Infinity-V HD+, afișaj cu o crestătură în forma unui strop de apă în cădere. Sub capotă, smartphone-ul este alimentat de procesorul Snapdragon 450 sau 460. Telefonul va veni cu 3 / 4GB RAM și 32 / 64GB de stocare. Samsung spune că smartphone-ul poate asigura performanțe îmbunătățite și jocuri neîntrerupte.

INR – este codul international pentru rupia indiană. Din punct de vedere istoric, rupia era o monedă de argint. Rupia este numele comun pentru monedele din India, Indonezia, Mauritius, Nepal, Pakistan, Seychelles și Sri Lanka.

Gigantul tech susține că este pentru prima dată când un smartphone Galaxy cu 4GB RAM va avea un preț sub 10.000 INR (~ 137$) în India. Galaxy M02s are o baterie masivă de 5.000 mAh care vă permite o folosire intense de peste două zile. Galaxy M02s oferă cea mai bună experiență de streaming, jocuri, fotografie și navigare.

Smartphone-ul are trei camera la spate împreună cu un bliț LED. Vom afla mai multe despre acest smartphone Samsung pe 7 ianuarie 2021, la lansare. Samsung are, de asemenea, în pregătire și un Galaxy A02s. Acesta pare să aibă aceleași specificații ca Galaxy M02s și ar putea fi lansat pe piețe alternative.