Samsung Galaxy M04 lansat cu 8GB RAM și o baterie de 5.000 mAh

148
Samsung Galaxy M04
Sursa foto : via gizmochina.com

Samsung Galaxy M04 a fost anunțat de două zile în India. Este un telefon fabricat la cea mai mare fabrică de telefoane din lume, la Noida, India și era normal să fie lansat acolo. Este o ofertă entry-level care vine cu până la 8GB de RAM și include caracteristica RAM Plus a companiei Samsung. Are un spațiu mare de stocare intern și o baterie mare, specifică telefoanelor din seria Galaxy M. Chiar dacă este un telefon entry-level, Samsung îi va oferi doi ani de actualizări ale sistemului de operare.

Samsung Galaxy M04 are un ecran LCD PLS de 6,5 inch (16,51 centimetri) cu o rezoluție HD+ de 720×1600 pixeli. În față, are o cameră frontală de 5 megapixeli, potrivit site-ului GizmoChina. Pe capacul din spate noul telefon are o cameră principală de 13MP, o cameră macro de 2MP și un blitz LED.

Samsung Galaxy M04 lansat, are procesor Helio P35

Galaxy M04 este alimentat de chipset-ul Helio P35 și are 4GB de RAM și 128GB spațiu de stocare încorporat. Va fi lansată și o variantă de 6GB RAM / 128GB stocare. Memoria poate fi extinsă virtual până la 8GB, prin intermediul funcției RAM Plus. Telefonul are un slot pentru card micro-SD pentru stocare suplimentară. Dispozitivul vine preinstalat cu sistemul de operare Android 12 bazat pe One UI 4.0. Promisiunea de actualizare a sistemului de operare pe 2 ani de la Samsung confirmă că va primi o actualizare a sistemului de operare la Android 14. Telefonul va primi și patru ani de actualizări de securitate.

VoLTE (Voice over Long-Term Evolution) este un standard de comunicare 4G fără fir de mare viteză. Avantajele VoLTE față de 2G și 3G sunt consumul mai mic de energie, calitatea vocală îmbunătățită și conexiune mai rapidă.

Samsung Galaxy M04 găzduiește o baterie de 5.000 mAh care acceptă doar încărcare de 10W. Samsung a specificat oficial că telefonul vine cu un încărcător în cutie. Pe partea de conectivitate, telefonul oferă funcții precum dual SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, un port USB-C și o mufă audio de 3,5 mm. În absența unui scaner de amprente, M04 oferă utilizatorilor funcția de recunoaștere biometrică de deblocare a feței. Specificațiile dispozitivului dezvăluie că este o versiune rebranduită a lui Samsung Galaxy A04e, care a debutat recent pe piața globală.

Samsung Galaxy M04 este oferit în culorile Sea Glass Green și Shadow Blue și va fi pus în vânzare în India începând cu 16 decembrie. La început va fi vândut doar pe site-ul oficial Samsung din India, pe Amazon India și prin anumite puncte de vânzare cu amănuntul. Modelul de 4GB/128GB are un preț de 8.499 INR (105 USD / 100 euro), iar varianta de 6GB de RAM /128GB aproximativ (115$ / 110 euro).