Galaxy M10 și M20, încă nelansate, vor primi Android Pie în august

1137

Samsung este pregătit să lanseze smartphone-urile Galaxy M10 și Galaxy M20 în India pe 28 ianuarie. Despre aceste telefoane au apărut deja foarte multe zvonuri și au fost, de asemenea, listate pe Amazon.in. Știm deja specificațiile-cheie ale acestor smartphone-uri datorită scurgerilor, știm și prețurile acestora.

Seria Galaxy M de la Samsung aduce un nou stil de design și prețuri agresive la gama Samsung entry-level. A fost totuși dezamăgitor să vedem, în toate informațiile despre ele, că acestea vor veni cu sistemul de operare Android Oreo din cutie. Cu toate acestea, acum avem câteva informații, prin intermediul 91Mobiles, despre actualizarea cu Android Pie pentru cele două receptoare.

Actualizarea cu Android Pie pentru Galaxy M10 și M20 în august

Samsung și-a revizuit foaia de parcurs pentru actualizările cu Android 9 Pie. Această știre ați putut-o citi și pe site-ul nostru zilele trecute. Aplicația Samsung Members, a adăugat și pe Galaxy M10 și Galaxy M20 în această listă cu viitoarele upgrade-uri.

Uitându-ne pe această listă, se pare că cei care achiziționează smartphone-urile seriei M, adică cele două M-uri 10 și 20, vor trebui să aștepte un pic pentru a obține cea mai recentă actualizare Android 9 Pie pe smartphone-urile lor. Foaia de parcurs spune că cele două telefoane vor gusta din plăcinta Google doar în august 2019. Până atunci doar vor saliva la gândul Pie. Asta este mult prea târziu, deoarece chiar și Android Pie la acea dată va fi înlocuit cu o altă dulcegărie, un Android Q.

Android Q sau Android 10 se află deja în lucru la compania Google. Va fi a 10-a versiune a sistemului de operare Android. Va duce un Dark Mode, suport pentru o stație de andocare de tip DeX și o revizuire a opțiunilor de confidențialitate. Versiunea finală a lui Android 10 Q va fi lansată în luna august.

Vă reamintim cu acestă ocazie și câteva din specificațiile modelului Galaxy M10. Acesta va avea un afișaj de 6,2 inch, cu rezoluție HD+ și un afișaj Infinity-V cu o zonă centrală în partea de sus în formă de strop de apă, pentru camera frontală. Smartphone-ul va fi coordonat de un procesor Samsung Exynos 7872 și va avea o memorie RAM de 3 GB. În departamentul de imagistică, telefonul este dotat cu camere 13 MP (f / 1,9) și de 5 MP (f / 2,2). Telefonul smartphone va primi curent de la o baterie de 3.400 mAh.

Prețuri pentru Galaxy M10 și M20 în concordanță cu specificațiile

Samsung Galaxy M20 va avea în mare aceeași fișă tehnică. Face excepție ecranul Full HD de 6,3 inch, un procesor Exynos 7885 și o baterie semnificativ mai mare, de 5.000 mAh.

În ceea ce privește stabilirea prețurilor, știm de săptămâna trecută că pentru Galaxy M10 vor începe de la aproximativ 115 euro. Samsung Galaxy M20 va fi la un preț de aproximativ 160 de euro. Rezonabile pentru specificațiile de care dispun, chiar puțin mai mici. După lansarea din 28 ianuarie, viitoarea serie M va intra în vânzare pe Amazon India începând cu data de 5 martie. Aceste smartphone-uri sunt produse în India la noua unitate de producție de la Noida. Încă nu știm dacă le vom regăsi și pe alte piețe internaționale.