Samsung Galaxy M10s cu display Infinity-V și dual-camera

731
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy M10s se numără printre următoarele telefoane din seria Galaxy M care urmează să fie lansate. Lansarea va avea loc inițial în India acolo unde smartphone-ul este și fabricat, apoi va ajunge și pe celelalte piețe. Conform informațiilor Samsung Galaxy M10s este un upgrade în mai multe privințe  față de Galaxy M10, conform 91Mobiles.

De fapt, Samsung este deja pe cale să anunțe pe Galaxy A30s și Galaxy A50s în următoarele zile, dar nu a pomenit nimic privind data lansării lui M10s. Cu toate acestea, un manual aparținând lui Galaxy M10s s-a scurs pe site-ul oficial Samsung. Nu este prima dată când angajații Samsung fac astfel de lucruri, dezvăluind în premieră informații privind designul și unele aspecte hardware ale unui telefon. Acesta este acum și cazul lui Samsung Galaxy M10s.

Samsung Galaxy M10s cu Dolby Atmos pe partea audio

Gigantul high-tech ar trebui să anunțe telefonul înainte de sărbătoarea Diwali. Între timp, Samsung Galaxy M30s ar trebui să devină oficial pe 18 septembrie cu o baterie mamut de 6.000 mAh. Trecând la manualul de utilizare apărut a lui Galaxy M10s, aflăm că telefonul are un ecran Infinity-V precum și o configurare dual-camera la spate.

Receptorul are, de asemenea, un port USB Type-C, un lucru oarecum surprinzător și un cititor de amprente, tot la spate. Manualul telefonului ne spune, de asemenea, despre un jack audio de 3,5 mm, radio FM și un slot dedicat pentru carduri microSD. Pe partea audio, Samsung Galaxy M10s are Dolby Atmos.

Dolby Atmos este o tehnologie de sunet surround anunțată de Dolby Laboratories în 2012. Practic cu Dolby Atmos se creează o experiență audio tridimensională, care te înconjoară din toate părțile. A fost utilizată pentru prima dată în filmul animat Brave, realizat de Disney. Samsung a introdus sistemul Dolby Atmos cu seria Galaxy S9.

Conform informațiilor Samsung Galaxy M10s va avea o baterie de 4.000 mAh. Telefonul Samsung, care pe piața din India va concura cu Redmi Note 7, se pare că va fi lansat la un preț sub 10.000 INR, aproximativ 125 de euro. Manualul scurs nu ajută la identificarea altor specificații vitale, dar conform vizitei efectuate la Geekbench, receptorul ar putea fi echipat cu Android 9.0 Pie, cu procesorul Exynos 7885 și 3 GB RAM / 32 GB stocare.

De asemenea, sunt informații că gigantul tech va lansa o nouă variantă a lui M10 împreună cu Galaxy M10s, dar detaliile exacte nu sunt încă cunoscute.