Samsung Galaxy M11 primește în sfârșit Android 12

256
Samsung Galaxy M11 Android 12
Sursa foto: androidheadlines.com

Smartphone-urile emblematice nu sunt singurele cărora le este permis să se distreze. Și telefoanele mai ieftine produse de compania Samsung au nevoie de actualizări de software. Și tocmai asta se întâmplă acum. Samsung Galaxy M11, prietenos cu bugetul, primește actualizarea la Android 12.

Majoritatea telefoanelor Galaxy care urmează să aibă Android 12 l-au primit deja. De asemenea, majoritatea dispozitivelor actuale primesc un flux regulat de actualizări de software. Samsung și-a îmbunătățit cu adevărat jocul cu actualizările de software. Chiar dacă telefoanele high-end sunt în prim plan pentru actualizări de securitate și software, Samsung nu uită nici cele mai ieftine modele.

Acum, Samsung Galaxy M11 primește Android 12

Cei care dețin acest telefon se bucură de un răsfăț, deoarece urmează cea mai recentă versiune de Android pentru consumatori. În timp ce Google lucrează pe Android 13, Android 12 încă își face drum spre unele telefoane. Cu Android 12, Galaxy M11 va primi și upgrade-ul la One UI 4. Aceasta nu este chiar cea mai recentă versiune a One UI, dar este încă plin de câteva funcții noi.

Vor exista unele modificări vizibile ale interfeței de utilizare, care vor face ca software-ul să arate puțin diferit. Elementele din interfața de utilizare vor arăta mai rotunjite, cum ar fi widget-urile și pictogramele aplicațiilor. Una dintre cele mai notabile completări la software este capacitatea de a tema software-ul pe baza culorilor prezente în tapet. Aceasta este caracteristica Dynamic Color și este una dintre cele mai căutate caracteristici.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010 și este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, SUA. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

De asemenea, atunci când o aplicație folosește camera sau microfonul, veți primi un indicator în partea de sus a afișajului. Vă informează dacă sunteți urmărit sau ascultat. Dar asta nu este tot ce vine cu actualizarea. Potrivit AndroidHeadlines, o dată cu actualizarea la Android 12, Samsung Galaxy M11 primește și actualizarea de securitate din iunie 2022. Acesta este un lucru grozav, deoarece repară o cantitate substanțială de remedieri de vulnerabilități pentru software.

Actualizarea remediază 65 de găuri de securitate, iar cinci dintre ele au fost considerate critice, așa că este grozav. Dintre vulnerabilități, 17 dintre ele au fost specifice dispozitivelor Samsung. Restul de 48 sunt probleme prezente în Android în general.