Acasă Stiri Android 12 facilitează gestionarea serviciilor și a informațiilor de urgență

Android 12 facilitează gestionarea serviciilor și a informațiilor de urgență

Android 12 este tot mai aproape de implementare pe telefoanele Galaxy, dar tot mai aflăm lucruri noi despre el. Deocamdată foarte multe smartphone-uri emblematice Samsung au primit interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12 și în acest fel utilizatorii au posibilitatea să guste puțin din bunătățile care vor sosi cu noul sistem de operare Google.

Datorită Android 12 și Google Mobile Services, gestionarea contactelor și a informațiilor de urgență este mai simplă și mai imediată. Una dintre noile cerințe pe care producătorii trebuie să le îndeplinească pentru ca Google să acorde posibilitatea de a-și instala serviciile și aplicațiile este un lucru aparte. Meniul Setări trebuie să fie și una dintre categoriile principale, deci la același nivel ca de exemplu Display, App sau Battery, astfel încât să fie ușor de identificat pentru toți utilizatorii.

Gestionarea mai ușoară a serviciilor și situațiilor de urgență cu Android 12

Google impune reguli destul de precise și în ceea ce privește sub-meniul, care trebuie să conțină secțiuni dedicate. Mai jos, prin intermediul site-ului italian HDBlog, vă prezentăm ce aduce nou Android 12 în domeniul serviciilor și situațiilor de urgență.

HDBlog a fost fondat în 2008 și este cel mai bun site tehnic din Italia. Este scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează telefoane mobile, aparate foto, software, televizoare, electronice de consum, etc.

Google a impus aceste lucruri în primul rând pentru o siguranță și securitate mai bună a utilizatorilor de smartphone-uri Android. Nu este vorba aici doar de telefoanele Samsung Galaxy. Google a impus acest lucru și celorlalte companii care utilizează sistemul de operare Android.

  • Informații medicale potențial utile pentru personalul de salvare. De exemplu, grupa de sânge, orice afecțiuni și boli.
  • Contacte de urgență. Acestea pot fi, de asemenea, vizualizate fără a fi nevoie să deblochezi dispozitivul, de exemplu în ecranul de blocare.
  • Procedura de lansare a unui SOS de urgență. Acest lucru este nou pentru Android 12 – implicit ar trebui să fie o apăsare rapidă a butonului de pornire de cinci ori. Aceasta activează o numărătoare inversă de 5 secunde după care este sunat serviciul național de urgență (de exemplu 112 sau noi, 911 în SUA).
  • Servicii de localizare de urgență
  • Alarma de cutremur
  • Alerte și notificări de urgență fără fir

Multe dintre aceste funcții fac parte din Android de ceva timp, dar pentru prima dată, Google a inclus (și a făcut-o obligatorie) o secțiune care le reunește pe toate într-un singur loc pentru un confort maxim.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...