Galaxy M11 și Galaxy A11 cu Android 10 certificate de Wi-Fi Alliance

668
Sursa Foto: wi-fi.org

Samsung lucrează la două noi smartphone-uri cu preț redus, numite Galaxy A11 și Galaxy M11. Ambele dispozitive au făcut un mare pas pentru a fi mai aproape de lansare, deoarece au primit zilele trecute certificarea Wi-Fi. Postarea de pe site-ul Wi-Fi Alliance dezvăluie și câteva detalii cheie despre acestea.

Atât Samsung Galaxy A11 cât și Galaxy M11 sunt dotate cu 128GB de stocare la bord, ceea ce este dublu față de predecesorii lor. Conform informațiilor de la site-ul 91Mobiles, cele două smartphone-uri Samsung sunt programate pentru lansare în februarie anul acesta.

Samsung Galaxy A11 și Galaxy M11 cu Android 10 și One UI 2.0

După cum se vede în imaginile cu certificatul emis de Wi-Fi Alliance atât Galaxy A11, cât și Galaxy M11 au fost certificate cu Android 10. Sistemul de operare va fi cel mai probabil completat cu Samsung One UI 2.0 la ieșirea din cutie. Mai mult, ambele dispozitive vor funcționa pe o bandă de frecvență Wi-Fi de 2,4 GHz.

În afară de acestea, certificarea Wi-Fi Alliance nu dezvăluie nimic altceva despre cele două viitoare smartphone-uri Samsung. Conform unor informații anterioare Samsung Galaxy A11 și Galaxy M11 vin cu mai multe îmbunătățiri, altele decât stocarea, față de predecesorii lor. Ne putem aștepta cu siguranță la o schimbare în ceea ce privește procesorul, memoria RAM și probabil în departamentul foto. Este posibil și baterii mai mari, Galaxy A10 a avut o baterie de 3.400mAh iar Galaxy M10 la fel. În ceea ce privește design-urile dispozitivelor, nu ne așteptăm la prea multe, probabil o creștere a dimensiunii afișajelor.

Seria Samsung Galaxy M este o linie de smartphone-uri entry-level lansată pe 5 februarie 2019. Primele modele au fost Galaxy M10 și M20. Samsung a mai avut anterior o serie Galaxy M, litera „M” venind de la Magic. Au fost modele performante cu un preț atractiv, economic.

În afară de aceasta, mai știm că smartphone-ul Samsung Galaxy M11 va avea o culoare violetă. Încă nu se știe nimic despre prețul celor două smartphone-uri și despre disponibilitate. Fiind ambele cu preț redus și specificații bune, la fel ca Galaxy A10 și Galaxy M10, sigur vor avea priză la public. Probabil în perioada următoare vor apărea mai multe detalii despre cele două telefoane Samsung.