Galaxy M11 și M31, cu stocare de până la 64 GB, vor fi lansate în 2020

961
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung a lansat recent smartphone-urile Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71, marcând debutul seriei de smartphone-uri Galaxy A (2020). Samsung lucrează la mai multe telefoane din această serie, dar Galaxy A (2020) nu este însă singura serie la care lucrează compania. Conform ultimelor informații, Samsung lucrează deja la viitoarea serie de smartphone-uri Samsung Galaxy M de anul viitor. Se pare că primele dispozitive din seria Galaxy M pe care le vom vedea sunt Samsung Galaxy M11 și Galaxy M31.

Conform MySmartPrice, Samsung Galaxy M11 cu numărul de model (SM-M115F) și Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) sunt în curs de dezvoltare. Se pare că cel mai recent sistem de denumire folosit la seria Galaxy A (2020) – Ax1, va fi folosit pentru smartphone-urile din seria Galaxy M (2020).

Samsung Galaxy M11 și Samsung Galaxy M31 sunt în lucru

Samsung și-a lansat smartphone-urile din seria bugetară Galaxy M la începutul acestui an. Telefoanele lansate au fost Samsung Galaxy M10, Galaxy M20, Galaxy M30 și Galaxy M40. Acesta din urmă este un smartphone cu multe caracteristici și specificații excelente, este foarte apreciat de utilizatori.

În conformitate cu sursa de mai mai sus, detaliile referitoare la ambele dispozitive sunt destul de rare, deocamdată. Sunt în stadiu de dezvoltare, dar este confirmat că Samsung Galaxy M11 va avea 32 GB memorie internă. La Samsung Galaxy M31 memoria internă este dublă, va avea 64 GB, mai precis. În afară de aceste lucruri, restul specificațiilor la ambelor dispozitive sunt încă un mare mister. Acestea fiind spuse, ne putem aștepta ca ambele telefoane să fie mai cel puțin mai puternice decât precedentele M10 și M30.

Litera „M” din denumirea Galaxy M înseamnă Magic. Acestea erau modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic. Începând cu anul 2019 Samsung a relansat seria Galaxy M cu telefoane entry-level. Această gamă înlocuiește vechea gamă Samsung Galaxy J care s-a contopit cu Galaxy A. Acum litera „M” este interpretată ca Millenial.

De asemenea, trebuie să avem în vedere că seria Samsung Galaxy M are și un Galaxy M20 și Galaxy M40. În acest sens ne putem aștepta ca anul viitor Samsung să lanseze și un Samsung Galaxy M21 și Galaxy M41. Samsung poate ne face și o surpriză și să lanseze și un Galaxy M51 și Galaxy M61! În ceea ce privește data lansării, gigantul tech a lansat pe Samsung Galaxy M10 și Galaxy M20 în ianuarie 2019. Ne putem astfel aștepta la același program de lansare și pentru Galaxy M11 și Galaxy M31.

Samsung Galaxy M20 și Galaxy M30 au primit Android 10 în India

Între timp, smartphone-urile Samsung Galaxy M20 și Galaxy M30 au început să primească în India actualizarea oficială Android 10 și interfața One UI 2.0. Ambele smartphone-uri au fost lansate cu Android 8.1 Oreo, deși ambele au primit o actualizare cu Android Pie în iunie. Este un semn că Samsung acordă atenție și seriei bugetare, foarte bine vândută în special în India.

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy M este răspunsul gigantului high-tech la producătorii chinezi. Aceștia au început să aibă un rol important în țări precum India când vine vorba de furnizarea de specificații bune în segmentele bugetare și medii, raportat la preț.