Samsung Galaxy M11 cu procesor Snapdragon 450 și 3GB memorie RAM

628
Sursa Foto: techiejerry.com

Știm deja că Samsung Galaxy M21 va deveni oficial pe 16 martie, am deja scris acest lucru zilele trecute. Dar conform ultimelor informații via GizmoChina, Samsung va anunța și smartphone-ul Galaxy M11 în această lună. Înainte de a apărea această informație, smartphone-ul Galaxy M11 a apărut pe Google Play Console, unde au fost dezvăluite specificațiile sale cheie și o imagine.

Apariția pe Google Play Console arată că viitorul telefon Samsung Galaxy M11 este echipat cu un ecran cu gaură, Infinity-O. Cu excepția unei margini de jos ceva mai groase, celelalte margini din jurul ecranului sunt destul de subțiri. Butoanele de volum și de alimentare sunt disponibile în partea dreaptă a telefonului. Deși nu este confirmat, ne așteptăm ca Samsung Galaxy M11 să vină cu un slot dedicat pentru carduri microSD, având în vedere natura sa entry-level.

Samsung Galaxy M11 cu procesorul Qualcomm Snapdragon 450

Mărimea afișajului nu este cunoscută, se speculează o diagonală de 6,14 inch, dar știm rezoluția: 720 x 1560 pixeli. Prin urmare, telefonul va oferi un raport de aspect de 19: 9. Nu se știe dacă telefonul are un panou OLED sau LCD. Ecranul lui Samsung Galaxy M11 oferă o densitate a pixelilor de 280 DPI.

Samsung Galaxy M11 va avea ca procesor relativ modestul Qualcomm Snapdragon 450 și pe partea grafică Adreno 506. Procesorul Snapdragon va fi cuplat cu 3GB de memorie RAM. Receptorul este pre-încărcat cu sistemul de operare Android 10 și cea mai recentă versiune One UI 2.0. Despre celelalte specificații ale dispozitivului nu sunt prea multe detalii în acest moment.

Adreno este o serie de procesoare grafice (GPU), dezvoltate de Qualcomm și utilizate într-o varietate de procesoare pentru smartphone-uri. Numele Adreno este o anagramă a Radeon, o marcă de procesoare grafice a AMD. Până acum, Adreno este instalat doar în procesoarele Snapdragon.

Sosirea lui Galaxy M11 pare să fie foarte aproape, deoarece a fost depistat în mai multe locuri, cum ar fi site-ul de certificare NBTC din Thailanda și în baza de date Wi-Fi Alliance. O recentă informație afirmase că Galaxy M11 va ajunge într-o nouă culoare violetă. Telefonul va înlocui telefonul Galaxy M10s lansat anul trecut.

Între timp Samsung va lansa pe M21. Samsung Galaxy M21 este de așteptat să vină cu un display Super AMOLED Full HD de 6,4 inch, o cameră principală de 48MP, una ultra-wide de 8MP și una de adâncime de 5MP. Este posibil ca M21 să fie alimentat de procesorul Exynos 9611, asociat cu până la 6GB RAM și 128GB stocare la bord. Are o baterie mare de 6.000mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W. Va avea mai multe dintre specificațiile lui Galaxy M30s, lansat anul trecut.