Samsung Galaxy M30s a fost lansat, are o baterie de 6.000 mAh

1315
Samsung Galaxy M30s a fost lansat are o baterie de 6000 mAh
Sursa Foto: SamMobile.com

După numeroase zvonuri și tot felul de informații, Samsung a lansat în cele din urmă pe Galaxy M30s în India. În conformitate cu modelele recente ale companiei, Galaxy M30s este o versiune actualizată a lui Galaxy M30, existent pe piață. Cu toate acestea, spre deosebire de omologii săi din seria Galaxy A, Galaxy M30s oferă îmbunătățiri substanțiale față de modelul inițial. De fapt, modificările sunt suficient de mari pentru a garanta un telefon mai bun pentru cumpărători decât originalul.

Samsung Galaxy M30s vine cu multe îmbunătățiri față de Galaxy M30. În comparație cu Galaxy M30, M30 este dotat cu un departament foto spate mult îmbunătățit. Vedeta este o baterie enormă de 6.000 mAh dar și un chipset Octa-Core Exynos 9611 mai nou și multe altele. Restul specificațiilor rămân în cea mai mare parte neschimbate. Un ecran FHD+ Super AMOLED Infinity-U de 6,4 inch, o memorie de 4/6 GB RAM, și 64/128 GB stocare și 15W încărcare rapidă. Pe partea de software, noul model rulează One UI 1.5 bazat pe Android Pie.

Samsung Galaxy M30s începe de la 180 de euro

Samsung Galaxy M30s aduce câteva îmbunătățiri semnificative ca hardware și software în departamentul camerelor spate. Deși cu un sistem cu trei camere pe spate și una frontală pe M30, acum Samsung a mărit considerabil rezoluția și capacitățile camerelor din spate. Sistemul de camere din spate este acum format dintr-o cameră principală de 48 MP, una Ultra-Wide de 8 MP și una de adâncime de 5 MP.

Alături de optica îmbunătățită, Samsung Galaxy M30s oferă, de asemenea, funcții ale camerei, cum ar fi Super slow-mo, Super Steady, Hyperlapse, înregistrare 4K, Night Mode și altele. Camera selfie rămâne aceeași de 16 MP, fără alte funcții noi.

Hiperlapse este o tehnică în fotografie care permite fotografului să creeze imagini de mișcare. Poziția camerei nu este fixă. Hiperlapse se realizează prin mișcarea manuală a camerei pe o distanță scurtă între fiecare fotografie. Practic poziția camerei se schimbă de la o fotografie la alta.

Samsung Galaxy M30s are un preț de 13.999 INR – aproximativ 180 €  și respectiv 16.999 INR – 215 euro, pentru configurațiile de 4 GB + 64 GB și 6 GB + 128 GB. Conform Sam Mobile, opțiunile de culoare includ Opal Black, Pearl White și Sapphire Blue. La fel ca Samsung Galaxy M30, acesta va fi disponibil pentru achiziție exclusiv online. Se poate cumpăra prin magazinul online Samsung India și Amazon.