Samsung Galaxy M12 actualizat la Android 12 și One UI 4.1

225
Samsung Galaxy M12 actualizat la Android 12
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a lansat în sfârșit actualizarea Android 12 și One UI 4.1 pentru telefonul Samsung Galaxy M12. Actualizarea a fost lansată în Vietnam, dar se va extinde rapid și pe alte piețe, inclusiv în Europa. Noul software include, de asemenea, corecția de securitate din iunie 2022, care remediază peste 60 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate.

Actualizarea la Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 vine cu versiunea de firmware M127FXXU3BVF8 și are o greutate de 4GB potrivit SamMobile. Samsung Galaxy M12 este unul dintre cele mai ieftine telefoane Samsung. Are un ecran LCD Infinity-V de 6,5 inch (16,51 cm) și procesorul Exynos 850. În interior, are 3/4/6 RAM și 32/64/128GB stocare extensibilă până la 1TB. Are o baterie de mare capacitate – 6.000mAh, cu încărcare rapidă de 15W. Smartphone-ul entry-level are patru camere la spate cu 48MP + 5MP + 2MP + 2MP și o cameră selfie de 8MP.

Caracteristicile primite de Samsung Galaxy M12 cu Android 12

Actualizarea aduce un design reînnoit al interfeței de utilizare pentru Samsung Galaxy M12, cu paletă de culori; widget-uri noi; stil de widget nou; o nouă interfață de utilizare pentru selectorul de widget-uri; modul întunecat îmbunătățit și glisoare mai groase pentru luminozitate și volum.

Noua actualizare aduce, de asemenea, confidențialitate și securitate îmbunătățite. Există acum comutări rapide de setare pentru activarea și dezactivarea camerelor și a microfonului în sistem. Când aplicațiile folosesc camera sau microfonul, puteți vedea indicatorii de confidențialitate în colțul de sus al ecranului. Tabloul de bord de confidențialitate afișează toate informațiile dvs. legate de confidențialitate.

Aplicațiile Samsung Calendar, Galerie, Fișierele mele, Samsung Health, Samsung e-mail și Samsung Calculator sunt cele mai descărcate din Google Play. Toate au peste un milliard de descărcări, în jur de cinci miliarde de descărcări pe dispozitive unice.

Samsung a adăugat, de asemenea, noi funcții și le-a îmbunătățit pe cele existente în toate aplicațiile stoc, inclusiv Calendar, Camera, Galerie, Fișierele mele, Samsung Internet și Samsung Keyboard. Aplicația pentru cameră are acum o interfață de utilizare puțin mai curată. Înregistrarea video începe imediat ce butonul declanșator este atins, mai degrabă decât atunci când este atins și lăsat. Aplicația Galerie are acum funcții de editare mai bune și povești îmbunătățite.

Tastatura Samsung are sugestii de limbă bazate pe gramatică și mashup-uri de emoji animate. Samsung Internet aduce măsuri mai bune împotriva urmăririi și un nou widget pentru căutarea pe internet. Este posibil ca firma sud-coreeană să fi îmbunătățit și performanța și stabilitatea lui Samsung Galaxy M12.