Galaxy M12 cu afișaj de 90Hz și baterie de 6.000mAh lansat în India

637
Galaxy M12 cu afisaj de 90Hz si baterie de 6000mAh lansat in India
Sursa Foto: mysmartprice.com

Samsung Galaxy M12 a fost lansat fără mare gălăgie în Vietnam luna trecută. Acum telefonul Samsung entry-level ajunge și pe alte piețe. Este vorba despre India, o piață vizată de Samsung cu telefoanele sale cu preț redus. Galaxy M12 este cel mai recent smartphone ieftin de la Samsung și va costa în India în jur de 150€.

Zilele trecute Samsung a lansat pe Galaxy M12 în India. Noul smartphone accesibil vine în două configurații de stocare și trei variante de culoare. Smartphone-ul vine cu cu patru camere pe spate, cu una principală de 48MP. Telefonul are, de asemenea, un procesor Samsung Exynos 850 și 6GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern. Memoria poate fi extinsă printr-un card Mocro-SD.

Ecran cu diagonala de 6,5 inch pe Galaxy M12

Samsung Galaxy M12 are un ecran Infinity-V LCD HD+ cu diagonala de 6,5 inch (16,51 centimetri) cu rezoluție 720 x 1600. De asemenea, are suport pentru o rată de reîmprospătare de 90Hz. Pe spate are un modul pătrat, amplasat în stânga sus, cu o configurație quad-camera. Împreună cu camera principală de 48MP, telefonul are un ultra-wide de 5MP, o cameră macro de 2MP și una de adâncime de 2MP. Conform MySmartPrice, frontal, pentru selfie și apeluri video are o cameră de 8MP.

Smartphone-ul vine cu sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 direct din cutie. Telefonul cu preț mic vine cu o baterie masivă de 6.000 mAh și încărcare rapidă de 15 wați. Galaxy M12 va fi disponibil în culorile – negru, albastru și verde – Attractive Black, Elegant Blue, Trendy Emerald Green.

Emerald – Smarald este o piatră prețioasă de culoare verde foarte apreciată în India. Cuvântul „smarald” este derivat din latină: esmaraldus. Cel mai mare smarald din lume (16.300 carate) se află în muzeul Topkapi din Istanbul.

În ceea ce privește conectivitatea, dispozitivul vine cu Dual-SIM, 4G, Wi-Fi cu o singură bandă și Bluetooth 5.0. Samsung Galaxy M12 are sistemele de poziționare globală GPS, GLONASS, GALILEO, BDS. În multe privințe este foarte apropiat de Samsung Galaxy A12.

Telefonul are, de asemenea, toți senzorii și porturile esențiale la care vă puteți aștepta de la un smartphone ieftin. Are accelerometru, un senzor de lumină ambientală, de proximitate și un senzor de amprentă montat lateral. O mufă pentru căști de 3,5 mm și USB Tip C 2.0 mai sunt în dotare.

Nu avem momentan informații dacă acest smartphone Samsung ieftin va ajunge și în alte zone. Ne gândim în Europa și în primul rând la România.