Galaxy M12 cu ecran de 6,7 inch și baterie de 7.000 mAh

584
Sursa Foto: Voice / @OnLeaks

Lansarea lui Samsung Galaxy M12 este așteptată la începutul anului 2021. Totuși datorită numeroaselor scurgeri de informații de până acum avem o idee destul de bună despre cum va arăta telefonul. S-au scurs mai multe fotografii, informații despre afișaj, despre camere și multe altele. Dar tot mai apar noutăți.

Acum am aflat, prin intermediul 91Mobiles, că telefonul va veni cu afișaj Infinity-V, quad-camera și senzor de amprentă pe lateral. Specificațiile Samsung Galaxy M12 pot include, de asemenea, un afișaj de 6,5 / 6,7 inch și o baterie de 7.000 mAh.

Samsung Galaxy M12 va fi un telefon ieftin

Săptămâna trecută am văzut imagini live ale panoului din spate aflat pe Samsung Galaxy M12. Capacul spate este într-un finisaj dual-tone și are un modul pătrat cu patru camere foto. Acum, tipsterul OnLeaks a distribuit randări de înaltă calitate ale smartphone-ului Samsung pe Voice, care sunt în conformitate cu imaginile anterioare. Fotografiile ne arată telefonul din toate unghiurile, inclusiv afișajul, porturile și butoanele. Specificațiile cheie Samsung Galaxy M12 au fost, de asemenea, prezentate de noi în trecut.

Un tipster este o persoană care oferă în mod regulat informații cu privire la unele evenimente din diverse domenii. În UK este un termen folosit pentru o persoană care oferă jurnaliștilor informații despre știri care implică vedete, deseori în schimbul banilor.

După cum vedem din noile fotografii, Samsung Galaxy M12 va avea un ecran Infinity-V și o singură cameră selfie. Tipsterul spune că dimensiunea ecranului ar trebui să fie de aproximativ 6,5 inch. Sunt informații și despre un ecran cu diagonala de 6,7 inch, deci acest lucru este momentan în dubiu. Smartphone-ul va avea dimensiunile de 163,9 x 75,9 x 8,9 mm.

Nu se știe memoria RAM și procesorul

Panoul din spate are un design cu două texturi, are o parte superioară dungată și o parte inferioară lucioasă. Panoul include un modul în formă de pătrat cu patru camere, în timp ce blițul LED este sub acest modul. Galaxy M12 va fi echipat cu un senzor de amprentă montat lateral în butonul de pornire. Partea inferioară a cadrului are un port USB de tip C, o mufă de 3,5 mm și o singură grilă pentru difuzoare. Per ansamblu, designul arată interesant, în special panoul din spate, pentru un smartphone de buget.

Samsung Galaxy M12 va găzdui o baterie masivă de 7.000 mAh. Samsung Galaxy M11 lansat în martie acest an, are o baterie de 5.000 mAh. Alte detalii, inclusiv chipset-ul, diafragma camerelor, memoria RAM și altele sunt încă un mister. Prețul și data lansării lui Samsung Galaxy M12 nu sunt încă anunțate, însă telefonul ar putea fi lansat la începutul anului 2021.