Samsung Galaxy M13 aproape de lansare, a fost certificat Bluetooth

318
Samsung Galaxy M13 certificat Bluetooth
Sursa Foto: via gsmarena.com

Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy M12 în februarie anul trecut și acum pregătește un succesor pentru acesta. Compania nu a divulgat încă nimic despre Samsung Galaxy M13, dar știm că va deveni oficial în curând, deoarece smartphone-ul tocmai a primit certificat Bluetooth SIG.

Autoritatea de certificare nu dezvăluie specificațiile viitorului telefon Samsung Galaxy M13. Acesta a fost listat pe site-ul Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M135F_DSN. De asemenea, numele smartphone-ului nu include eticheta 5G, dar ar putea accepta rețele 5G, conform colegilor noștri de la GSMArena. O informație precedentă, aproximativ de la începutul lunii aprilie, a susținut că varianta Galaxy M13 5G are numărul de model SM-M135F. Galaxy M12 a fost lansat exclusiv în variantă 4G.

Samsung Galaxy M13 certificat Bluetooth

Mai mult, listarea confirmă și faptul că Samsung Galaxy M13 5G va suporta conectivitate Bluetooth 5.0. Samsung Galaxy M13 este de așteptat să fie un upgrade față de Galaxy M12 de anul trecut. Se crede că are un ecran de 6,5 inch (16,52 cm) și rulează pe sistemul de operare Android 11. Cum predecesorul său a avut un ecran tip Infinity-U, ne așteptăm tot la un astfel de afișaj și pe Galaxy M13.

De asemenea, se crede că Samsung Galaxy M13 are o baterie de 5.000 mAh și vine cu o opțiune de memorie de 6GB RAM + 128GB stocare. Galaxy M13 ar putea fi vândut fără încărcător în interiorul cutiei. Mai sunt informații despre camere duble la spate și un bliț LED. În plus, butonul de pornire din partea dreaptă ar putea fi dublat ca scaner de amprente.

Noida este un oraș satelit al capitalei New Delhi. Aici, în iulie 2018, Samsung a deschis aici cea mai mare fabrică pentru telefoane mobile din lume. Fabrica din Noida are o capacitate de producție de 120 de milioane de unități pe lună.

Samsung nu a dat încă detalii oficiale cu privire la lansarea lui Galaxy M13. Smartphone-ul este produs în India la Noida și cel mai probabil va fi lansat inițial acolo. Tot la Noida au fost fabricate printre altele Samsung Galaxy A13 și Samsung Galaxy A53.

Mai multe detalii despre Samsung Galaxy M13 5G ar trebui să iasă la iveală în zilele următoare. Galaxy M12 costă acum în România aproximativ 780 de lei. În acest fel ne așteptăm la Samsung Galaxy M13 5G să coste undeva între 800 – 850 de lei.