Galaxy M15: baterie de 6.000 mAh și 4 ani de actualizări de Android

179
Samsung Galaxy A15
Sursa foto: via notebookcheck.net

Samsung Galaxy M15 va fi lansat în curând la nivel global, iar cele mai noi informații despre el sugerează că va avea o baterie de 6.000 mAh. Din câte se pare, Galaxy M15 va fi un rebranding al modelului Samsung Galaxy A15. Acesta din urmă are un afișaj Super AMOLED de 6,5 inch (16,51 cm) un procesor MediaTek Helio G99, până la 8 GBRAM și 256GB spațiu de stocare.

Samsung a lansat recent pe Galaxy A15, un concurent formidabil pe segmentul smartphone-urilor cu buget redus. Datorită caracteristicilor sale remarcabile și prețului mic, Samsung Galaxy A15 este foarte bine vândut de Samsung. Acum, într-o mișcare surprinzătoare, Samsung vrea să redenumească pe Galaxy A15 ca Galaxy M15, lansând acest model și în seria Galaxy M, aliniindu-se cu tradiția stabilită de predecesorii săi.

Conform celor mai recente informații, via Notebookcheck, Samsung Galaxy M15 este în lucru. În special, va avea o baterie uriașă de 6.000 mAh, o îmbunătățire considerabilă față de Galaxy A15 (5.000mAh). Aceasta urmează tendința stabilită de Galaxy M14, asigurându-se că M15 se va lăuda cu o baterie mai mare decât omologul său din seria Galaxy A.

În timp ce specificațiile detaliate pentru Galaxy M15 nu au fost încă dezvăluite, surse din domeniu anticipează un hardware similar cu Galaxy A15. Acest lucru sugerează că Galaxy M15 va fi un dispozitiv puternic și de încredere, continuând succesul predecesorului său. Un potențial punct de vânzare este promisiunea a patru ani de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Acest lucru va garanta longevitatea telefonului menținând utilizatorii la curent cu cele mai recente actualizări de software și de securitate.

„M” (litera M vine de la Magic) – sunt modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic. Seria „Galaxy M” face parte dintr-o gamă Samsung mai veche. Din anul 2019 Samsung a relansat seria M cu telefoane entry-level.

Lansat cu Android 14, Galaxy A15 este cel mai ieftin telefon Samsung eligibil pentru patru actualizări de Android. Cu specificațiile sale impresionante, afișaj Super AMOLED de 6,5 inch cu rata de 90 Hz, luminozitate de 800 de niți și un cip MediaTek Hello G99, telefonul are 8GB de memorie RAM și opțiuni de stocare de 128 / 256GB. Trei camere sunt la spate, una principală de 50MP, una ultra-wide de 5MP și una de adâncime de 2 megapixeli. Galaxy A15 este disponibil în variante LTE și 5G, acesta din urmă având procesorul MediaTek Dimensity 6100+.

În acest moment detaliile exacte ale datei de lansare pentru Galaxy M15 nu sunt cunoscute. Mai multe informații despre acest dispozitiv viitor ar trebui să apară în perioada următoare. Sigur fanii Samsung vor aștepta cu nerăbdare următoarea oferă de smartphone cu buget redus a companiei sud-coreene.