Galaxy M20 va avea camere foto duale la spate și mufă de 3,5 mm

1332

Știm deja că Samsung va lansa o nouă serie de smartphone-uri numită Galaxy M. Au mai fost informații despre această serie și se pare că știrile încep să se intensifice. Site-ul indian 91Mobiles a publicat recent o imagine exclusivă a panoului frontal a lui Galaxy M20. Se pare că Samsung Galaxy M20 este deja în producție în India, alături de una dintre variantele lui Galaxy S10.

Potrivit 91Mobiles, Samsung Galaxy M20 va avea camere duale la spate, senzor de amprentă pe spate, mufă de 3,5 mm și port USB de tip C. Aceste detalii despre smartphone-ul Galaxy M20 au fost văzute în noile imagini publicate de acest site.

Imaginea apărută, cu o husă de telefon, arată că Galaxy M20 are o decupare, o gaură, în formă de pilulă în dreapta sus a spatelui. Forma alungită a orificiului din ecranul smartphone-ului sugerează că receptorul va avea camere duble pe spate, poziționate vertical. Sub modulul camerei va lumina LED-ul și un senzor de amprentă va fi poziționat tot pe spate.

Samsung Galaxy M20 va avea o mufă de 3,5 mm pentru căști

Celelalte imagini arată că modelului Galaxy M20 va păstra mufa de 3,5 mm pentru căști. Acest lucru va fi o ușurare pentru fanii Samsung în urma lansării lui Samsung Galaxy A8 fără jack. Există un port USB de tip C în partea de jos, precum și un orificiu mic pentru microfon și grila de difuzoare.

Noida este un oraș satelit al capitalei New Delhi. Aici, în iulie acest an, Samsung a deschis cea mai mare fabrică pentru telefoane mobile din lume. Fabrica din Noida are o capacitate de producție de 120 de milioane de unități pe lună.

Samsung a început să producă Galaxy M20 și Galaxy M10 la fabrica Noida din India. Din informațiile avute prețul lui Galaxy M20 în India va fi sub 15.000 INR, aproximativ 185 de euro. Samsung Galaxy M10 ar costa în jur de 125 €. Aproape sigur acestea vor fi lansate inițial în India și vor ajunge apoi și pe alte piețe globale. Seria Galaxy M face parte din strategia Samsung de a-și reîmprospăta gama de smartphone-uri și se zvonește că înlocuiește gama Galaxy J, Galaxy On și Galaxy C.

Din informațiile noastre Galaxy M20 va avea un procesor Samsung Exynos Octa-core de 2,2 GHz și 3 GB de RAM. Un afișaj Super AMOLED de 6 inch (15,24 cm), camera spate de 16 MP și frontală de 5 MP. O baterie de 3.300 mAh va fi Galaxy M20. Posibil o lansare în luna ianuarie 2019.