Galaxy M20 a apărut pe pagina Samsung India, lansarea este aproape

1052

Samsung India a listat smartphone-ul Galaxy M20 pe paginile sale de suport, sugerând o posibilă lansare în viitorul apropiat. Samsung Galaxy M20 este un smartphone mijlociu și alături de Galaxy M10 vor fi variantele de intrare în gama mid-range de la Samsung. Samsung Galaxy M20 care se îndreaptă spre India are numărul de model SM-205F / DS. „DS” din numărul de model se referă la prezența sloturilor pentru două cartele SIM.

Pe pagina oficială Samsung India, Galaxy M20 se alătură lui Galaxy M10, care a apărut acolo ceva mai devreme. Deși aceste pagini nu oferă detalii specifice despre aceste dispozitive, acest lucru indică o lansare în perioada următoare. Acestea vor fi cel mai probabil primele telefoane din seria Galaxy M lansate, urmate de celelalte dispozitive din această serie despre care am mai scris. După toate informațiile Galaxy M10 și M20 își vor face debutul oficial în India.

Samsung Galaxy M20 cu display de 6,1 inch și aspect ratio de 19,5: 9

Samsung Galaxy M20 este de așteptat să fie lansat la un preț de 15.000 rupii în India, aproximativ 185 €. În partea din față, este de așteptat să dispună un afișaj Infinity-V de 6,13 inch – cu o zonă cu aspect de strop de apă în cădere la mijloc sus, unde va fi camera foto. Galaxy M20 va avea un frumos și elegant raport de aspect de 19,5: 9. Conform 91Mobiles, smartphone-ul Galaxy M20, va avea o singură cameră foto frontal și un LED pulsator deasupra ei.

De asemenea, în partea posterioară va dispune de o configurație cu două camere. Informațiile dau un cuplu de 13 MP + 5 MP, în față va fi inclusă o cameră de 8 MP. Galaxy M20 va avea procesorul Samsung Exynos 7904, împreună cu 3 GB de RAM și o baterie de 5.000 mAh. Memoria internă poate fi furnizată în mai multe variante, inclusiv 32 GB și 64 GB.

India are aproximativ 1,4 miliarde de locuitori și este o piață foarte tentantă pentru toți producătorii de telefoane mobile. Companiile de studiu de piață dau India ca a doua piață de desfacere pentru smartphone-uri în următorii ani. În 2017, economia indiană a fost a șasea cea mai mare din lume!

Cu seria Galaxy M, Samsung va încerca să impulsioneze vânzările de smartphone-uri în India. Samsung Galaxy M20 este de așteptat să fie lansat alături de Galaxy M10 și M30, aceste telefoane având deja certificările de rigoare. Până acum Samsung nu a confirmat nicio dată specifică de lansare pentru seria Galaxy M. Zvonurile sugerează că smartphone-urile Galaxy M10, Galaxy M20, posibil și Galaxy M30 se așteaptă să devină oficiale în această lună.