Galaxy M10 certificat de FCC, are baterie de 3.400 mAh

1028

Știam de ceva timp despre noua gamă Galaxy M de la Samsung. Aceasta cuprinde cel puțin trei telefoane, Galaxy M10, Galaxy M20 și Galaxy M30. Acestea vor fi lansate la un moment dat la începutul anului acesta, potrivit site-ului american PhoneArena. Samsung Galaxy M10, care va fi cel mai accesibil, a fost deja certificat de FCC. Certificarea Federal Communications Commission ne arată un display de 6 inch și o baterie de 3.400 mAh.

Samsung Galaxy M10, momentan cu numărul de model SM-M105F / DS are dimensiunile de 155,7 x 75,8 mm. Acest lucru înseamnă că, din punct de vedere al dimensiunii, va fi mai mult sau mai puțin de aceleași dimensiuni cu Galaxy S9+. O bilă albă destul de mare pentru un dispozitiv de plecare din gama Galaxy M.

Certificarea comisiei americane FCC relevă și prezența unui ecran de 6 inch (16,25 cm). La urma urmei, în istoria recentă, compania high-tech sud-coreeană și-a rezervat afișajele mai mari pentru dispozitive high-end, în speranța de a împinge clienții spre modele mai scumpe.

Galaxy M10 posibil cu un procesor Exynos 7880 octa-core

În ceea ce privește specificațiile, scurgerile anterioare au indicat prezența procesorului Samsung Exynos 7870 octa-core. Acesta va ajunge, împreună cu un 3GB de RAM destul de respectabil. Galaxy M10 va veni în două variante de stocare internă, de 16 GB sau 32 GB, sigur cu posibilitatea de extindere prin intermediul unui microSD.

MicroSD – Forma asimetrică a părților laterale ale cardului microSD împiedică introducerea acestuia în slot cu susul în jos. Majoritatea cardurilor SD sunt de dimensiunile 32 × 24 × 2,1 mm. O cartelă SD defectuoasă poate fi reparată folosind echipamente specializate, atâta timp cât partea intermediară, care conține memoria flash, nu este deteriorată fizic.

Galaxy M10 este planificat să vină cu sistemul de operare Android 8.1 Oreo direct din cutie, completat cu Samsung Experience, Bluetooth 4.2 și o baterie de 3.400 mAh. Galaxy M10 este de așteptat să fie cea mai accesibilă ofertă de la Samsung. Recent telefonul a fost văzut pe site-ul Geekbench, precum și pe site-ul Wi-Fi Alliance. Acum, după ce a primit o altă certificare de la o autoritate de reglementare, FCC, putem spune că telefonul este gata de lansare.

Samsung Galaxy M10 ar trebui anunțat la începutul lunii ianuarie alături de Galaxy M20 și Galaxy M30. Samsung lucrează și la unele modele noi Galaxy A, dar acestea nu sunt încă pregătite pentru lansare.