Samsung lucrează la Galaxy M20s, are o baterie de 5.830 mAh

726
Sursa Foto: GalaxyClub.nl

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Chiar dacă este până peste cap ocupat cu lansarea seriei Galaxy Note 10, Samsung are în vedere și alte telefoane. Conform ultimelor informații, via GalaxyClub, gigantul high-tech lucrează la o variantă a telefonului Galaxy M20, probabil Samsung Galaxy M20s. Se pare că acest smartphone primește o baterie imensă, cu o capacitate „nominală” de 5.830 mAh.

Una dintre caracteristicile importante ale smartphone-ului Galaxy M20 este bateria mare cu o capacitate de 5.000 mAh. Noile informații care au ajuns la noi sugerează că Samsung lucrează la o variantă a lui Galaxy M20s cu o baterie și mai mare. Valoarea de 5.830 mAh ar face ca această bateria să fie de mai mare capacitate aflată pe un telefon Samsung.

Galaxy M20s cu numărul de model SM-M207 va fi lansat inițial în India

Până acum în acest an, Samsung a lansat numeroase telefoane din seriile Galaxy M și Galaxy A în toată lumea.  O versiune actualizată a unui număr de aceste modele va fi lansată la sfârșitul acestui an, cu o literă imediat „după” nume. Recent am scris despre un Samsung Galaxy A30s, cu numărul de model SM-A307, care este aproape de lansare. Mai mult, se știe că gigantul tech dorește să lanseze și un Samsung Galaxy M30s (SM-M307) în India. Ambele smartphone-uri sunt produse de Samsung în această țară.

Acum, conform informației de la site-ul olandez GalaxyClub, Samsung lucrează și la un Galaxy M20s. Acesta are momentan numărul de model SM-M207. Nu am aflat multe detalii despre acest telefon, dar o specificație interesantă a transpirat online. Bateria acestui număr de model SM-M207 are codul de produs EB-BM207ABY. Mai mult, această baterie are o capacitate fenomenală de 5.830 mAh. Aceasta este probabil capacitatea „nominală” – deci capacitatea „tipică” poate fi de până la 6.000 mAh. Pentru comparație: Samsung Galaxy A50, extrem de popular în toată lumea, are o baterie de „doar” ​​4.000 mAh iar Galaxy A70 are 4.500 mAh.

Amperul cu simbolul A a fost denumit după André-Marie Ampère, un fizician și matematician francez. Ca apreciere a valorii sale, Ampère a mai fost numit și Newton-ul electricității. Este considerat unul dintre principalii fondatori ai electromagnetismului. Numele său este înscris pe Turnul Eiffel.

Când și unde va fi disponibil Samsung Galaxy M20s

Dacă Samsung Galaxy M20s cu această baterie monstruoasă vine și în Europa și / sau în România, nu putem spune momentan. Galaxy M20 este disponibil în România la un preț de aproximativ 1.000 de lei. Dacă modelul original M20 este disponibil la noi putem presupune că va fi și Galaxy M20s. În ceea ce privește specificațiile, sigur vor fi apropiate de Galaxy M20, dar momentan suntem în ceață totală! Cu toate acestea, există desigur întotdeauna interes pentru telefoanele cu baterie mare și, în acest caz destul de ieftine.

Nu avem nici o idee când Samsung vrea să lanseze noul model Galaxy M20s. Poate fi în orice moment după lansarea seriei Galaxy Note 10. Într-un singur domeniu bate Galaxy M20s seria Galaxy Note 10 – bateria. Și, orice altfel de comparație se oprește aici! Dar este un lucru bun să vedem că Samsung experimentează și capacități foarte mari de baterii. În general capacitatea bateriei unui smartphone nu va fi niciodată destul de mare pe cât am vrea noi.