Samsung Galaxy M21, 16 martie data lansării confirmată

624
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Despre Samsung Galaxy M21 se știau câteva detalii și printre altele că va fi lansat în jur de 16 martie. Acum a venit și confirmarea, site-ul 91Mobiles a intrat în posesia unui teaser unde este trecută data lansării: 16 martie 2020. Smartphone-ul va fi lansat la vânzare în același timp în magazinele offline și online din India.

Designul lui Samsung Galaxy M21 este destul de familiar, aduce destul de mult cu Galaxy M20 și este în concordanță cu alte telefoane recente din seria Galaxy M și A. Cu toate acestea, spre deosebire de ecranul Infinity-V aflat pe M20, viitorul Galaxy M21 va avea un ecran Infinity-U.

Samsung Galaxy M21 posibil cu Android 10 și One UI 2.0

Designul Samsung Galaxy M21 este o reminiscență a modelului Galaxy M31. Un alt element de design pe care îl putem vedea în imagine este prezența butonului basculant de volum și a butonului de alimentare pe partea dreaptă. De asemenea, smartphone-ul are rame laterale destul de subțiri iar bărbia de jos este și ea relativ îngustă. Va trebui totuși să așteptăm 16 martie ca smartphone-ul să devină oficial și vedem mai de aproape toate detaliile.

Conform site-ului sus amintit, Samsung Galaxy M21 se va lansa cu aceleași specificații ca Samsung Galaxy M30s. Acest lucru înseamnă că receptorul poate avea un ecran de 6,4 inch Super AMOLED Full HD+. Probabil va avea procesorul Samsung 9611 cuplat cu până la 6GB RAM și până la 128GB stocare nativă. Spațiul de stocare intern poate fi extins prin intermediul unui card microSD. Este foarte posibil ca telefonul să ruleze cel mai recent sistem de operare Android 10, cu interfața Samsung One UI 2.0.

SIM – Subscriber Identity Module este un circuit integrat destinat să stocheze în siguranță numărul identității de abonat mobil și parola aferentă. Prima cartelă SIM a fost dezvoltată în 1991 de către Giesecke & Devrient din Munchen.

Galaxy M21 cu triple-camera la spate

În ceea ce privește fotografiile, Samsung Galaxy M21 ar putea avea o configurație foto triplă la spate. Conform informațiilor precedente va avea o cameră principală de 48MP și un obiectiv cu unghi ultra-lat de 8MP, cu un câmp de vedere de 123°. Va mai fi lângă cele două și o cameră de adâncime de 5MP. Pe partea din față, există un snapper de 16MP pentru selfie-uri și apeluri video.

Este posibil să aibă un  scaner de amprentă montat pe spate pentru securitate. Funcțiile de conectare includ Dual SIM, Wi-Fi cu bandă dublă, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS și USB Type-C. O baterie de 6.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W ar trebui să alimenteze receptorul.