Galaxy M21 specificații identice cu M30s, Galaxy M01 și M01s sunt în lucru

777
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Lansarea lui Samsung Galaxy M21, un smartphone mid-range cu preț mai mic, poate avea loc în orice moment. Acesta a primit recent certificarea Bluetooth și a fost reperat și pe Geekbench cu 4GB RAM și Android 10 OS cu OneUI 2.0. Acum, am aflat prin intermediul 91Mobiles că Galaxy M21 ar avea aceleași specificații ca Galaxy M30s, care a fost lansat în septembrie 2019.

Acest lucru înseamnă că ar trebui să aibă triple-camera la spate cu una principală de 48MP, o baterie masivă de 6.000mAh și Exynos 9611 SoC. Din păcate, data exactă a lansării lui Samsung Galaxy M21 rămâne deocamdată un mister.

Samsung lucrează la telefoanele Galaxy M01 și M01s

Am aflat, de asemenea, tot de la site-ul sus amintit că telefoanele Samsung Galaxy M01 și Galaxy M01s sunt în curs de dezvoltare. Ambele telefoane entry-level se pare că vor fi lansate în următoarele două-trei luni. Deși nu sunt cunoscute exact denumirea lor, acestea ar putea fi telefoane cu specificații low-end. Automat și prețurile acestora vor fi mult mai mici. Nu se cunosc în acest moment mai multe detalii despre aceste telefoane Samsung.

Revenind la Samsung Galaxy M21, acest telefon va avea aproape aceleași specificații ca Galaxy M30s. Vă reamintim că Samsung Galaxy M30s are un ecran Infinity-U Super AMOLED de 6,4 inch Full HD+ (1080×2340 pixeli). Este alimentat de chipset-ul Samsung Exynos 9611, cuplat cu 4/6GB de memorie RAM și 64/128GB stocare nativă. Stocarea poate fi extinsă în continuare prin intermediul unui card microSD. Telefonul a fost lansat cu sistemul de operare Android 9.0 Pie cu One UI.

GLONASS este un sistem de navigație prin satelit, început de fosta Uniune Sovietică și continuat în prezent de Rusia. Este o alternativă la sistemul american GPS și la cel al Uniunii Europene, Galileo. Nivelul de precizie al GLONASS este comparabil cu cel al sistemului american GPS.

Samsung Galaxy M21 probabil la un preț de ~250 euro

În departamentul foto, Samsung Galaxy M30s vine cu trei camere la spate, constând dintr-un senzor primar de 48MP, un obiectiv cu unghi ultra-lat de 8MP, cu un câmp de vedere de 123° și un senzor de adâncime de 5MP. Pe partea din față, există un snapper de 16MP pentru selfie-uri și apeluri video. Există un scaner de amprentă montat pe spate pentru securitate și protecția dispozitivului. Funcțiile de conectare includ Wi-Fi cu bandă dublă, Bluetooth 5.0, GPS + GLONASS și USB Type-C. O baterie de 6.000mAh cu suport de încărcare rapidă de 15W alimentează receptorul. Opal Black, Sapphire Blue și Pearl White sunt culorile în care este disponibil Samsung Galaxy M30s.

Aproape sigur specificațiile de mai sus se vor regăsi și pe Galaxy M21. Sigur că Samsung va mai face unele ajustări și mici modificări în unele zone. Posibil la camerele foto și la software, unde așteptăm Android 10 și One UI 2.0. Prețul la Galaxy M30s este undeva între 230 și 250€ în România, așteptăm același preț și pentru Samsung Galaxy M21.