Samsung Galaxy M30s cu baterie de 6.000 mAh vine și în Europa

1268
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Samsung va lansa viitorul său smartphone Galaxy M30s cu o baterie de 6.000 mAh și în Europa. Samsung a vândut și vinde seria Galaxy M din 2019 în special în țări precum India, Malaezia, Indonezia sau Singapore. Numai că, Samsung Galaxy M20 și alte modele din seria Galaxy M au aterizat și într-un număr limitat de țări din Europa.

Acum din nou, un model Galaxy M pare să fie lansat pe vechiul continent. Conform informațiilor se pare că Samsung Galaxy M30s nu este destinat doar pentru o serie de țări asiatice. O versiune europeană cu numărul de model SM-M307FN este pregătită pentru Germania, Anglia, Franța, Spania, Italia și Olanda și Belgia. În acest moment nu avem informații dacă Galaxy M30s va ajunge și în România.

Samsung Galaxy M30s cu ecran de 6,4 inch și baterie de 6.000 mAh

Lansarea oficială a lui Samsung Galaxy M30s este așteptată în India săptămâna viitoare. Cele mai multe specificații au apărut de asemenea recent. Deci, știm că dispozitivul are un ecran cu diagonala de 6,4 inch (16,256 centimetri) și un procesor Exynos 9611. Aceasta este probabil o variantă ceva mai economică din punct de vedere energetic a lui Exynos 9610, aflat în Samsung Galaxy A50.

Acest smartphone Samsung rulează la lansare pe sistemul de operare Android 9 Pie. Pe spate se află un scaner de amprente digitale și o cameră triplă. Camera principală, conform Galaxy Club, va avea 48 megapixeli. Dacă mai adăugăm și capacitatea bateriei, sunt specificații mai mult decât atrăgătoare.

Galaxy Club este un site independent cu sediul în Olanda și este scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Este un site web serios și bine informat, un instrument de comparare a caracteristicilor și prețurilor telefoanelor și tabletelor Galaxy.

Cu toate acestea, cea mai marcantă caracteristică a lui Samsung Galaxy M30s este bateria. Aparatul este echipat cu un acumulator de o capacitate enormă de 6.000 mAh. Aceasta are aproape dublul bateriei aflate pe Samsung Galaxy S10e. Chiar și recentul Galaxy Note 10+ are „doar” o capacitate a bateriei de 4.300 mAh. Telefoanele Galaxy M30s vor fi încoronate ca regele absolut al bateriei la Samsung.

Încă nu știm când compania va lansa Samsung Galaxy M30s în Europa și, de ce nu în România. Este posibil să fie aproximativ aceeași versiune limitată la vânzare ca Galaxy M20 la începutul acestui an. De asemenea, nu se cunoaște un preț, dar dispozitivele din seria Galaxy M nu sunt în mod normal scumpe. Cu toate acestea, pare clar că dispozitivul va fi lansat pentru prima dată în țări precum India și va fi lansat în altă părți, mai târziu în această toamnă.