Samsung va anunța Galaxy M31 pe 25 februarie în India

649
Sursa Foto: via gizmochina.com

Săptămâna trecută, Samsung a lansat două teasere pentru viitorul smartphone mid-range Galaxy M31. Un unul dintre ele a dezvăluit că telefonul va avea o cameră posterioară principală de 64MP. Din celălalt teaser (anunț publicitar) am aflat că va împacheta o baterie uriașă de 6.000mAh. Acum, Samsung a anunțat și o dată de lansare pentru telefon.

Potrivit unui micro-site oficial Samsung, Galaxy M31 va fi anunțat pe 25 februarie în India. Site-ul web include, de asemenea, imagini ale dispozitivului, precum și unele dintre specificațiile acestuia. Galaxy M31 are un ecran full HD+ Super AMOLED, posibil de 6,4 inch – informația privind diagonala nu e sigură.

Samsung Galaxy M31 pe scheletul lui M30 dar cu mai multe îmbunătățiri

Samsung a lansat primul său smartphone Galaxy M30 în februarie 2019. Smartphone-ul a avut un afișaj Super AMOLED cu o diagonală de 6,4 inch și chipset-ul Exynos 7904, puțin mai vechi. Samsung Galaxy M30 a venit cu triple-camera, cu una principală de 13MP și o baterie de 5.000mAh. S-a bucurat de un succes nescontat și acum Samsung merge mai departe cu acest model.

Galaxy M31 va avea patru camere la spate dispuse într-un modul dreptunghiular împreună cu un bliț LED. În afară de camera principală, configurația celorlalți senzori este necunoscută, dar suntem siguri că are o cameră cu unghi larg, una de adâncime și o cameră macro. Modulul camerelor foto se află în partea stângă sus a dispozitivului, în timp ce la câțiva milimetri distanță se află un scaner de amprente.

Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor. Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Ontario, Canada.

Știrile anterioare au relevat că Samsung Galaxy M31 va avea un procesor Exynos 9611 și va veni în două configurații – 4 GB de memorie RAM + 64GB stocare și 6 GB de memorie RAM + 128GB stocare. Telefonul ar trebui să aibă suport pentru extinderea stocării prin intermediul unui MicroSD. Site-ul Geekbench a mai dezvăluit că va rula Android 10 din cutie. Desigur, așteptați-vă la One UI 2.0. Galaxy M31 va fi disponibil în albastru și negru la fel ca predecesorul său, Galaxy M30.