Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

798
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru vine după ce același smartphone a fost certificat și de Wi-Fi Alliance. Știm că Samsung Galaxy M31 are conectivitate Bluetooth 5.0, dispune de patru camere foto spate și foarte probabil va funcționa pe Android 10.

Smartphone-ul Samsung Galaxy M31 ar putea fi lansat cândva în acest trimestru, probabil după lansarea seriei Galaxy S20 pe 11 februarie. Acesta va fi lansat ca succesor al  smartphone-urilor Galaxy M30s și Galaxy M30 de anul trecut. Conform 91Mobiles, ambele s-au bucurat de succes în Asia și mai ales în India, unde sunt și fabricate.

Samsung Galaxy M31cu procesorul Exynos 9611 sau Snapdragon 665

Telefonul Galaxy M31 este așteptat să fie alimentat de chipset-ul Samsung Exynos 9611 sau Snapdragon 665 de la Qualcomm. Va avea o memorie RAM de 6GB. Mai mult, Samsung Galaxy M31 a primit un modul foto quad-spate în forma literei „L”. Acesta este compus dintr-o cameră principală de 48MP, una cu unghi ultra-larg și senzor de adâncime. A patra cameră este cel mai probabil una macro, în trendul Samsung din acest an.

Samsung Galaxy M31 știm că va fi disponibil în culoarea roșie, dar poate fi disponibil și în alte opțiuni. În afară de Galaxy M31, Samsung lucrează și la telefoanele Galaxy M11 și Galaxy A11, deoarece au primit și ele certificarea Wi-Fi. Și aceste două smartphone-uri vor veni cu sistemul de operare Android 10 și interfața Samsung One UI 2.0.

Într-o fotografie macro dimensiunea subiectului fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală. Obiectul poziționat în fața camerei este afișat foarte mare și camera surprinde foarte multe detalii. Camera foto macro este folosită pentru fotografii de foarte aproape fără un echipament suplimentar.

În mod separat, Samsung lucrează și la alte smartphone-uri din seria Galaxy, pe lângă Galaxy M31 și cele amintite mai sus, inclusiv Galaxy A21 și A21s. Acesta din urmă este de așteptat să vină cu o cameră macro de 2MP, opțiuni de stocare de 32GB sau 64GB, care ar trebui să poată fi extinse printr-un card microSD. Este de așteptat să funcționeze pe Android 10 cu One UI 2.0. Se pare că și în acest an Samsung pregătește o puternică serie mid-range Galaxy A (2020).