Samsung Galaxy M31 a apărut pe Geekbench cu procesor Exynos 9611

1035
Sursa Foto: Geekbench

Samsung a anunțat Galaxy M30 și respectiv pe Galaxy M30s în februarie și septembrie 2019. Acum conform informațiilor, se pare că gigantul high-tech va introduce în curând un succesor al celor două numit Galaxy M31. Conform GSMArena, acesta tocmai și-a făcut apariția pe site-ul de referință Geekbench.

Telefonul Samsung Galaxy M31 este cunoscut momentan doar cu numărul de model SM-M315F, dar nu este nici un dubiu ce nume va purta. Galaxy M31 a obținut un scor de 348 puncte în single-core și 1.214 puncte în testul cu mai multe nuclee pe Geekbench. Baza de date de referință relevă faptul că Galaxy M31 va avea sistemul de operare Android 10 și va avea la bord 6 GB RAM. Galaxy M30 a fost recent actualizat cu Android 10, a fost lansat cu Android 8 Oreo.

Galaxy M31 cu un procesor mai bun decât frații săi mai mici

Galaxy M31 se află în stadiu incipient de dezvoltare și cel mai probabil va fi lansat anul viitor. Se preconizează că își va dubla stocarea internă la 64 GB. Conform listării de pe Geekbench va avea un procesor Samsung Exynos 9611. Despre telefon au fost zvonuri că va fi lansat cu procesorul Snapdragon 665, dar apariția de pe Geekbench ne-a edificat. Exynos 9611 este folosit de Samsung în mai multe dintre telefoanele sale recente din gama medie superioară.

Samsung și-a prezentat noua serie Galaxy M în acest an și a lansat mai multe telefoane accesibile din această serie. De reținut, Samsung Galaxy M30 a fost lansat în acest an cu procesorul Exynos 7904, asociat cu cel puțin 4 GB RAM și o configurație triplă a camerei spate. Pentru un smartphone din gama de intrare de la Samsung, Galaxy M30 a venit cu o baterie uriașă, 5.000 mAh. Nu știm ce baterie va avea Galaxy M31 dar ne așteptăm la una tot la fel de mare.

Geekbench este o marcă comercială a Primate Labs Inc., cu sediul în Toronto, Ontario, Canada. Geekbench 5 este ultima generație de procesor etalon și permite compararea performanțelor dispozitivelor, sistemelor de operare și arhitecturi de procesor. Geekbench 5 acceptă Android, iOS, macOS, Windows și Linux.

Nu se cunosc prea multe detalii despre Galaxy M31

Galaxy M31 vine cu un procesor mai bun și mai performant și probabil un ecran Infinity-O. Geekbench nu dezvăluie alte specificații, dar zvonurile spun că smartphone-ul va avea triple-camera la spate cu o cameră principală de 48 MP, una ultra-wide de 12 MP și una de 5 MP. Poate fi o cameră macro dar este pentru moment doar o speculație.

Seria Galaxy M cu modelele sale Galaxy M10, Galaxy M20, M30 și Galaxy M40 au fost foarte bine primite de piață. Au venit cu specificații și caracteristici bune și un preț atractiv. Nu știm mai multe despre Samsung Galaxy M31, nici culori, nici un eventual preț și nici când va fi lansat.