Galaxy M31 bate iPhone SE 2020 la camere, preț, baterie și la multe altele

777
Sursa Foto: Apple & Samsung

Samsung a lansat în luna februarie un nou telefon mobil excelent. Samsung Galaxy M31 este mai ieftin și are funcții mai bune decât noul Apple iPhone SE, recent lansat. Smartphone-ul Galaxy M31 are patru camere la spate, o baterie de 6.000mAh și se vinde cu un preț de aproximativ 280 de euro.

Samsung a lansat acest nou telefon pentru a putea concura cu orice alt smartphone din gama medie, inclusiv noul iPhone SE al Apple. Și, Galaxy M31 face acest lucru foarte bine. Noul Galaxy M31 este un dispozitiv foarte accesibil, care vine la pachet cu unele dintre cele mai bune caracteristici pe care le-ar putea avea un telefon de tip mid-range.

Mai mulți specialiști de la site-uri din domeniu au scris că Galaxy M31 este perfect pentru cei care caută un dispozitiv ieftin, dar că sunt dezamăgiți de noul Apple iPhone SE 2020. Iată un rezumat, prin intermediul IbTimes, despre specificațiilor celor două smartphone-uri și de ce M31 este mai bun decât iPhone SE 2020.

Mai multă memorie RAM pe Galaxy M31 decât pe iPhone SE

Apple iPhone SE chiar dacă are procesorul Apple A13 Bionic, are doar 3GB de memorie RAM. Galaxy M31, pe de altă parte, are un procesor Exynos 9611 în el, dar acest cip este susținut de 6 GB RAM. Galaxy M31 oferă 128GB spațiu de stocare intern, care poate fi extinsă prin utilizarea unui card micro-SD până la 512GB. Apple iPhone SE nu are spațiu suplimentar de stocare. Procesorul nu este cel mai puternic de la Samsung, dar specificațiile sale sunt suficiente pentru toate sarcinile de care trebuie să se ocupe. Este același procesor aflat pe Samsung Galaxy A51.

Litera „i” din numele iPhone este una dintre caracteristicile sale definitorii. Steve Job a spus la lansare căse referă mai ales la „internet”, deși nu numai„. „i”-ul din iPhone mai se poate referi la inteligent, individual, instrui, informa, inspira și alte lucruri, conform Steve Jobs.

Camere foto sunt un alt domeniu în care Samsung Galaxy M31 depășește clar Apple iPhone SE 2020. În timp ce smartphone-ul Apple are doar o cameră la spate (12 MP), oferta Samsung se ridică la patru. O cameră principală de 64MP, una ultra-wide de 8MP, una de adâncime de 5MP și un obiectiv macro de 5MP. De asemenea, are o cameră frontală de 32MP, în timp ce Apple iPhone SE are una de 7MP.

Camera principală de la spate pe M31 este capabilă să înregistreze videoclipuri 4K și oferă, de asemenea, un mod de noapte pentru fotografierea pe întuneric. Nu se poate face comparație între cele două departamente foto.

Ecranul și bateria sunt mult mai mari pe M31 decât pe iPhone SE

Ca afișaj, niciodată ecranele Apple nu au putut concura cu cele Samsung. De altfel se știe că Apple cumpără ecrane OLED de la Samsung pentru telefoanele sale premium. Samsung Galaxy M31 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch, semnificativ mai mare și mai bun decât ecranul de 4,7 inch Retina IPS LCD al noului iPhone SE.

Și în privința bateriei smartphone-ul Samsung este mult mai bine dotat. Samsung Galaxy M31 are o baterie enormă de 6.000mAh. Aceasta este cu mult mai mare decât bateria de 1.821mAh din interiorul smartphone-ului Apple.

În cele din urmă un alt domeniu care cântărește foarte mult în alegerea unui smartphone, alături de camerele foto, baterie, ecran sau procesor și memorie este prețul. Și aici Samsung Galaxy M31 este mult mai ieftin decât Apple iPhone SE 2020. M31 are un preț, pe majoritatea piețelor de aproximativ 280 de euro. Smartphone-ul Apple are un preț de aproximativ 480 de euro. Nu mai trebuie să spunem nimic, alegerea este la latitudinea voastră!