Galaxy M31 Prime Edition, un nou telefon Samsung aproape de lansare

502
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Samsung se pregătește să dezvăluie un nou telefon – cunoscut pur și simplu sub numele de Galaxy M31 Prime Edition. Telefonul va fi probabil o variantă a lui Galaxy M31 și va debuta cel mai probabil pe marea piață din India. Telefonul a fost confirmat prin intermediul Amazon India. Este programat să debuteze pe 17 octombrie.

Colegii noștri de la site 91Mobile au aflat exclusiv de la cunoscutul tipster Ishan Agarwal că telefonul se va numi Galaxy M31 Prime Edition și că va veni în trei opțiuni de culoare. Receptorul va fi disponibil în variantele Space Black, Ocean Blue și noua opțiuni de culoare Blue Iceberg. De asemenea, Agarwal ne spune că Galaxy M31 Prime Edition va veni într-o singură configurație: 6 GB + 128 GB.

Specificații Samsung Galaxy M31 Prime Edition

În ceea ce privește hardware-ul, Samsung Galaxy M31 Prime Edition pare să fie un fel de Galaxy M31 obișnuit. Poate cu excepția poate a noii opțiuni de culoare Iceberg Blue. Este confirmat că vine cu un afișaj Infinity-U, patru camere la spate aflate într-un modul dreptunghiular și un senzor de amprentă pentru securitate.

Designul este cam același cu cel al Galaxy M31. Comutatorul de volum și butonul de alimentare sunt în dreapta, în timp ce tava SIM va fi în stânga. Configurarea cu patru camere include un senzor principal de 64MP, un obiectiv cu unghi larg de 8MP, o cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 5MP. Are frontal o cameră de de 32MP în față pentru selfie-uri și chat-uri video. Telefonul are suport pentru înregistrări video 4K, Slo-mo, AR Doodle și multe altele.

Funcția AR Doodle vă permite să scrieți pe fotografii și să vedeți creațiile voastre. De asemenea, cu AR Doodle puteți să izolați un obiect din fundal sau anumite fețe și adăuga elemente de realitate augmentată – pentru clipuri video excepționale.

Galaxy M31 Prime are o baterie de 6.000mAh și acceptă încărcare rapidă de 15W cu USB de tip C. Procesorul Exynos 9611 de 2,3 GHz este la bord cuplat cu 6GB RAM și 64GB / 128GB stocare. Stocarea poate fi extinsă în continuare printr-un card Micro-SD. Telefonul are, de asemenea, suport pentru deblocarea feței pentru securitate.

Momentan prețul este necunoscut

Având în vedere că Samsung nu a menționat dacă va avea sau nu un ecran AMOLED, putem specula că telefonul ar putea veni cu un panou LCD din considerente de preț. Va trebui să așteptăm o confirmare oficială pentru a vedea ce upgrade-uri aduce modelul Prime Edition.

Noul smartphone este listat pe Amazon ca „în curând” și poate ajunge în timpul Amazon Great Indian Festival, care începe pe 17 octombrie. Platforma de comerț electronic nu a menționat prețul. Cum Galaxy M31 Prime Edition este în esență un Galaxy M31, ar putea avea același preț sau chiar mai mic.