Samsung Galaxy M31 va avea un modul quad-camera la spate

795
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung Galaxy M31 va avea camerele mai bune în comparație cu predecesorul său Galaxy M30s. Viitorul Galaxy M31, despre care se presupune că este dezvoltat împreună cu Galaxy M11, va avea patru camere foto la spate. Acest lucru este dezvăluit de o imagine a modulului de cameră ce se va afla pe Galaxy M31.

Fotografia a fost primită de site-ul 91Mobiles de o sursă de încredere din industria telefoniei mobile care a dorit să rămână anonimă. În India la Noida se fabrică smartphone-urile din seria Galaxy M, cel mai probabil 91Mobiles fiind un site din India fotografia provine de acolo. Modulul în formă de dreptunghi pentru Galaxy M31 are un total de cinci decupaje circulare, ceea ce sugerează că patru camere se vor afla acolo așezate în formă de „L” și vor fi însoțite de un bliț LED.

Detaliile camerelor de pe Galaxy M31 nu sunt cunoscute

Samsung Galaxy M31 va fi lansat în India în curând, posibil alături de Galaxy M11. Conform informațiilor anterioare, Galaxy M31 va veni cu o configurare triple-camera cu una principală de 48MP. Cu toate acestea, imaginea modulului de cameră de pe Galaxy M31 sugerează o cameră suplimentară, pentru un plus de versatilitate. Deși detaliile camerei nu sunt cunoscute în acest moment, vă putem spune că se preconizează lansarea telefonului cel târziu în februarie 2020.

În conformitate zvonurile anterioare, se pare că specificațiile lui Samsung Galaxy M31 includ un procesor Exynos 9611 sau Snapdragon 665. Procesorul va fi însoțit de 6 GB de memorie RAM. Galaxy A51 și A71 au fost lansate recent cu o cameră suplimentară, o cameră macro. Este posibil să existe una de acest fel și pe M31.

Camera de adâncime poate fotografia mediul înconjurător așa cum îl percepe un om. Camera poate aproxima cât de departe se află obiectele din fața sa unul față de celălalt. Adică vede adâncimea ca ochiul uman. Aceste informații sunt apoi utilizate pentru a separa subiectul din prim plan de fundal.

Probabil smartphone-ul va avea o cameră principală de 48MP, asistată de una cu unghi ultra-larg și una de adâncime. Credem că a patra cameră va fi una macro de 5MP. Cu aceasta se poate fotografia mai multe detalii ale unui subiect de foarte aproape. Se pare că Galaxy M31 va fi lansat într-o variantă de culoare roșie.

Samsung lucrează la Galaxy M41, Galaxy M21 și Galaxy M11

În mod separat, Samsung lucrează și la smartphone-urile Galaxy M11, Galaxy M21 și Samsung Galaxy M41. Detaliile despre Galaxy M11 sunt destul de vagi în acest moment; cu toate acestea, Galaxy M21 poate avea un procesor Samsung Exynos 9609 / 9610 cuplat cu 4GB RAM și dual-camera la spate (24MP + 5MP). Între timp, Samsung Galaxy M41 va avea un procesor Exynos 9630 cu până la 6GB de RAM și triple-camera, cu una principală de 64MP.