Galaxy M31s cu Exynos 9611 și 6 GB de RAM aproape de lansare

604
Sursa Foto: Geekbench

De ceva timp, smartphone-ul Samsung Galaxy M31s tot apare online. Cu puțin timp în urmă, am auzit zvonuri despre smartphone-ul Samsung Galaxy M31s, care sugerau că dispozitivul va avea o cameră principală de 64 MP și un ecran Super AMOLED. Informațiile anterioare au sugerat, de asemenea, că M31s vor veni cu un scaner de amprente in-display.

Acum smartphone-ul Samsung Galaxy M31s a apărut pe site-ul de referință Geekbench. Cu această ocazie am aflat unele dintre specificațiile și caracteristicile sale cheie. După cum se vede în imaginea de mai sus, M31s a reușit să obțină 347 puncte în testul cu un singur nucleu. A obținut 1.256 în testul multi-core (Geekbench v5.2.0), conform colegilor noștri de la site-ul MySmartPrice. Listarea pe Geekbench a dispozitivului a dezvăluit că va avea cel mai recent sistem de operare Android 10 din cutie însoțit de interfața One UI 2.0.

Samsung Galaxy M31s cu procesor Exynos 9611

Sub capotă, Galaxy M31s va fi alimentat de un procesor Exynos 9611 de 1,74 GHz. Acesta va fi asociat cu 6 GB de memorie RAM. Nu se știe în acest moment câtă stocare va avea alături de memoria RAM. Cu toate acestea, ne putem aștepta ca dispozitivul să apară în mai multe variante de memorie RAM și stocare. Acest procesor se găsește și pe Samsung Galaxy A51. Vedeți pe iLoveSamsung o comparație între Galaxy A51 vs iPhone SE 2020.

În ceea ce privește restul specificațiilor, Samsung Galaxy M31s este de așteptat să prezinte un ecran Super AMOLED cu un scaner de amprente in-display. În privința departamentului foto partea din spate va fi destul de impresionantă. Patru camere foto, presupunem cu un senzor principal de 64 MP (Samsung ISOCELL GW1), o cameră cu unghi ultra-lat de 8 MP și două camere de 5MP. Posibil acestea sunt una macro și o cameră de adâncime.

Camera de adâncime nu face efectiv fotografii, doar cartografiază zona din fotografie pentru adâncimea câmpului. Adâncimea câmpului este distanța dintre cele mai apropiate și cele mai îndepărtate obiecte dintr-o fotografie.

În față, M31s ar putea folosi un selfie shooter de 32 MP. O bilă albă pentru o astfel de cameră frontală! După toate probabilitățile, Galaxy M31s va avea o baterie de 6.000 mAh cu încărcare rapidă de până la 15 W. Faptul că acest smartphone a apărut deja pe Geekbench este o indicație că telefonul este în faza finală de realizare.

Vom urmări numărul de model al dispozitivului și vă vom informa în momentul în care apar noutăți. În ultimul timp telefoanele din seria Galaxy M vin cu specificații excelente și la un preț foarte bun. Sunt tentante din acest punct de vedere pentru toată lumea. Acum, acestea sunt toate informații pe care le avem despre Galaxy M31s.