Certificarea lui Samsung Galaxy M31s confirmă o baterie de 6.000 mAh

600
Sursa Foto: via rootmygalaxy.net

Samsung se pregătește să lanseze un succesor al lui Galaxy M31 cu Galaxy M31s. Dispozitivul următor a fost deja localizat într-o listă Geekbench la începutul acestei luni și acum a apărut în baza de date a TUV Rheinland. Noua certificare confirmă punctul forte pentru vânzare al telefonului – are o baterie uriașă de 6.000 mAh – dar, din păcate, nu include alte specificații.

Geekbench a dezvăluit anterior că telefonul va veni cu același chipset Exynos 9611 și 6 GB RAM ca și predecesorul său. De asemenea, va fi livrat cu Android 10 și Samsung One UI. Rămâne de văzut ce alte modificări aduce Samsung, dar pe baza actualizărilor anterioare din seria M30 în care este probabil să avem camere de luat vederi îmbunătățite. Samsung Galaxy M31s a reușit să obțină pe Geekbench 347 puncte în testul cu un singur nucleu. A obținut 1.256 în testul multi-core.

O cameră principală de 64 MP pe Galaxy M31s

Am scris recent că lansarea lui Samsung Galaxy M31s a fost amânată mai târziu în acest an, probabil spre sfârșit. Același procesor Samsung Exynos 9611 se află și pe Galaxy M51. Acest Galaxy M51 ar veni cu o configurație quad-camera cu una principală ISOCELL Bright GW1 de 64MP. Samsung a confirmat că va lansa smartphone-ul în iulie 2020. Foarte probabil și Galaxy M31s va avea specificațiile camerelor asemănătoare, posibil cu o cameră principală mai mică, 32MP.

Punctul forte al acestui Galaxy M31s va fi bateria de 6.000 mAh, una efectiv uriașă. Listarea sugerează că Samsung Galaxy M31s are exact aceeași capacitate găsită pe Samsung Galaxy M31, al cărui urmaș este. Oricum, este un lucru bun că Samsung impune pe telefoanele din seria Galaxy M un standard uriaș în materie de capacitatea bateriilor.

TUV Rheinland a fost fondată în 1872 și are sediul în Koln, Germania. Testează siguranța, eficiența și calitatea produselor în 42 de ramuri industriale. Este una dintre cele mai respectate instituții de testare și certificare din Europa și din lume. Are filiale pe toate continentele.

Conform Universmartphone, listarea TUV Rheinland confirmă că Samsung Galaxy M31s va suporta 22,5 W de asistență rapidă la încărcare. În afară de capacitatea bateriei și viteza de încărcare, nimic nu a fost dezvăluit prin intermediul site-ului german de certificare.

Samsung Galaxy M31 a fost lansat la începutul anului la prețuri între 200 și 220 de euro în funcție de stocare. Probabil Samsung Galaxy M31 va avea un preț aproximativ la fel, eventual mai ieftin, în funcție de caracteristicile din dotare. Samsung nu a făcut deocamdată nicio declarație oficială cu privire la lansarea lui Galaxy M31s.