Samsung Galaxy M33 5G va avea o baterie uriașă

402
Samsung Galaxy M33 5G va avea o baterie de 6.000 mAh
Sursa Foto: via gizmochina.com

Am auzit pentru prima dată despre Samsung Galaxy M33 5G la sfârșitul lunii octombrie. Aproximativ o lună și jumătate mai târziu aflăm un alt detaliu despre acest telefon. Este vorba despre bateria ce va furniza curentul electric, și este una mare.

Potrivit GizmoChina, o baterie Samsung pentru smartphone-uri cu numărul de model EB-BM336ABN a fost certificată recent de Saftey Korea. Aceasta are o capacitate nominală de 5.830mAh, aceasta înseamnă că va fi comercializată ca o baterie de 6.000mAh. Este o baterie uriașă, dar continuă tradiția Samsung de a pune baterii foarte mari pe seria Galaxy M.

Samsung Galaxy M33 5G cu baterie de 6.000mAh

După numărul de model, bateria va aparține viitorului smartphone Samsung Galaxy M33 5G (SM-M336). Dacă acesta este cazul, și nu ne îndoim, atunci telefonul va fi diferit de Samsung Galaxy A33 5G. Am scris destul de recent că Galaxy A33 5G este așteptat să sosească cu o baterie de 5.000mAh.

Până acum, se credea că Galaxy M33 5G este versiunea rebranded a lui Galaxy A33 5G. Asta pentru că predecesorii lor Galaxy A32 5G și Galaxy M32 5G sunt practic identici, doar cu modificări insesizabile. Prin urmare, nu mai putem specula specificațiile lui Samsung Galaxy M33 5G bazându-ne pe ce știm despre A33 5G. Va trebui să așteptăm mai multe certificări și apariții pe site-urile de referință pentru a afla mai multe despre acest dispozitiv.

Litera „M din denumire vine de la Magic. Galaxy M a fost o serie mai veche Samsung cu modele de înaltă-performanță la un preț atractiv. Din anul 2019 compania Samsung a relansat seria Galaxy M cu telefoane entry-level.

În ceea ce privește pe Galaxy A33 5G, se anticipează că va veni cu același design și în culori ca Galaxy A53 și Galaxy A73. Probabil doar ecranul va fi de alt tip, crestătura de pe ecran va fi tip strop de apă în loc de gaură. Încă nu știm dacă va avea o mufă de 3,5 mm, Samsung renunțând încet dar sigur la clasicul jack. Cu toate acestea, va fi certificat IP67 pentru rezistență la praf și apă.

Gigantul tehnologic coreean este de așteptat să lanseze Android 12 și One UI 4 pe majoritatea smartphone-urilor de anul viitor. Ca rezultat, Galaxy M33 5G ar putea fi unul dintre primele telefoane ieftine care rulează pe Android 12.