Galaxy M33 5G, Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G certificate de BIS

360
Galaxy M33 5G Galaxy A33 5G si Galaxy A53 5G listate certificate de BIS
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Compania Samsung este permanent ocupată cu dezvoltarea de noi produse, smartphone-uri, tablete, wearables, electrocasnice sau televizoare, printre altele. Acum trei smartphone-uri Samsung importante pentru anul 2022 au fost listate pe site-ul de certificare BIS – Biroul de standarde din India. Acestea sunt smartphone-urile Samsung Galaxy M33 5G, Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G.

Telefoanele entry-level și mid-range au numerele de model SM-M336BU/DS, SM-A336E/DS și SM-A536E/DS. Toate trei au fost identificate pe site-ul Indian Bureau of Standards (BIS) pentru a obține certificările necesare apariției pe piața din India. Toate dispozitivele enumerate – Galaxy M33 5G, Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G vor avea suport dual-SIM conform numerelor de model (DS), un lucru comun în zilele noastre.

Știm că în ultimul timp seria Galaxy A a dus greul vânzărilor de telefoane mobile la compania Samsung. În special modelele Galaxy A3x, Galaxy A5x și Galaxy A7x au fost printre cele mai bine vândute din lume. Toate au fost lansate de Samsung cu specificații și caracteristici excelente și, nu în ultimul rând, un preț foarte atractiv.

Mai trebuie să specificăm că pe site-ul Biroului de standarde din India au apărut și alte numere de modele, dar cele detaliate în acest articol sunt cele mai reprezentative dintre ele.

Galaxy M33 5G, Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G în lucru la Samsung

Și în acest an toți ochii vor fi pe smartphone-ul Samsung Galaxy A53 5G. În ultimii ani nebunia a fost întotdeauna pe modelele Galaxy A50, A51 și Galaxy A52. Samsung Galaxy A53 reprezintă dispozitivele din categoria mid-range mai puternic decât orice alte dispozitive din acest segment de preț. Galaxy A52 nu are conectivitate 5G în unele zone, astfel A53 5G ar putea fi o tentație pentru potențialii utilizatori. Galaxy M32 deține o felie mare de tort în seria Galaxy M, iar Galaxy M33 5G va stimula și mai mult vânzările. Această serie este cunoscută pentru o durată mai lungă de viață a bateriei, cu baterii de 6.000 sau 7.000mAh.

Realme este un producător chinez de smartphone-uri. Compania a fost fondată pe 4 mai 2018, de Sky Li, fost vicepreședinte al OPPO. În mai 2018, a lansat primul telefon, Realme 1. Realme și OPPO sunt deținute de BBK Electronics.

Samsung Galaxy A33 5G va atrage mai multă atenție spre modelele mai ieftine din seria Galaxy A. Aceste modele trebuie să concureze cu dispozitivele chineze rivale de la Oppo, Vivo și Realme, cu prețuri inexplicabil de mici. Noul 2022 va fi anul pentru smartphone-urile 5G și Samsung o știe foarte bine. Anul trecut, a lansat câteva telefoane ieftine cu suport 5G, dar și a încercat aducă funcții noi în această gamă de la de la dispozitivele superioare.

Apariția pe site-ul BIS pentru certificare a modelelor Galaxy M33 5G, Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G arată că acestea sunt în lucru la Samsung. Conform TizenHelp, momentan nu știm o data concretă sau alte caracteristici și specificații despre aceste modele, doar presupuneri. Programul de lansare poate fi în a doua jumătate a anului, când compania ar putea lansa pe Galaxy A73, dar și alte smartphone-uri.